FashionUp – 9 ani în România

FashionUp, unul dintre cei mai importanți retaileri online de fashion din România, aniversează 9 ani pe piața locală și depășește pragul de 750.000 de comenzi și 1.500.000 de produse vândute. În prezent, FashionUp listează peste 80.000 de produse, de la mai mult de 1.000 de branduri de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, beauty și home & deco. Compania acționează pe 4 piețe internaționale – România, Bulgaria, Ungaria și Italia.
Ultimele 12 luni au adus cifre impresionante pentru retailerul online – peste 118.000 rochii au fost vândute, topul fiind completat de către pantofi (sport – 50.000 perechi și cu toc – 45.000 perechi), poșete – 27.000 bucăți și accesorii (ochelari de soare – 24.000 și ceasuri de mână – 23.000).

“Fiecare an din istoria FashionUp a adus o creștere semnificativă a business-ului, fie că vorbim despre vânzări sau număr de clienți, fie că ne referim la gamă și diversitatea produselor sau la parteneriatele internaționale pe care le-am creat.
Suntem mândri de această evoluție și le suntem recunoscători tuturor celor care au fost alături de noi încă de la începuturi. Planurile noastre de viitor sunt conturate pe termen mediu și lung și vizăm extinderea constantă, pentru a ne întări poziționarea de one-stop-shop online pentru clienții noștri.”, spune Mira Anghelescu, directorul de operațiuni FashionUp.

Pentru a marca cei 9 ani alături de clienții din România, FashionUp susține o campanie masivă de reduceri în toate categoriile, cu discounturi de până la 80%, în toată luna iunie.Povestea FashionUp începe în luna iunie 2009, cu 50 de branduri și 1.000 de produse listate.
În 2012 urmează expansiunea în Bulgaria, pentru ca 2013 să fie anul intrării pe piața din Ungaria. 2015 marchează un amplu proces de rebranding, ce a adus un update semnificativ imaginii și experienței de shopping FashionUp. 

În 2016 oferta retailerului se îmbogățește cu gama de produse sport, pentru ca în 2017 să fie adăugate secțiunile de beauty (5.500 de produse) și home&deco (8.500 de produse). În plus, tot în 2017, se lansează categoria e-outlet, cu branduri internaționale cu preț unic.
Campaniile de tip Flash Sales întregesc oferta FashionUp cu game de produse cu prețuri speciale, pentru perioade limitate de timp.

De-a lungul timpului, retailerul s-a remarcat prin campanii de comunicare creative, plecând de la primul proiect de Instagram Ads derulat în România, până la campanii dedicate Black Friday sau #PeToc, trademark-ul FashionUp, o zi dedicată tuturor femeilor ce iubesc pantofii cu toc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod