Deichmann: 5 ani, 50 de magazine!

Halle Berry este de parere ca pantofii sunt o expresie a personalitatii. Ei tradeaza multe despre cea care ii poarta. Cand coafura si pantofii se potrivesc, se potriveste si restul. Toate femeile pasionate de moda stiu ca o pereche de pantofi bine aleasa poate fi piesa de rezistenta a garderobei si ca poate pune acel „Je Ne Sais Quoi” chiar si intr-o tinuta banala.

Halle Berry este de parere ca pantofii sunt  o expresie a personalitatii. Ei tradeaza multe despre cea care ii poarta. Cand coafura si pantofii se potrivesc, se potriveste si restul. Toate femeile pasionate de moda stiu ca o pereche de pantofi bine aleasa poate fi piesa de rezistenta a garderobei si ca poate pune acel „Je Ne Sais Quoi” chiar si intr-o tinuta banala.

La Deichmann gasesti expuse in raft ultimele trenduri in materie de incaltaminte, asemanatoare cu modelele apărute pe podiumuri,  în colecţiile de primavară - vara  2012 ale celor mai celebri designeri, toate la preturi accesibile.

Pantofii cu platformă, toc subţire, toc bloc, sau sandale cu talpă ortopedică cu împletituri – noi iti intelegem dorinta de a avea cate o pereche din fiecare. Cu preturile noastre avantajoase si oferta de modele diverse pe care o propunem, poti achizitiona cate o pereche de pantofi pe care sa o asortezi la fiecare tinuta pe care o porti. 

La implinirea a 5 ani de prezenta pe piata din Romania, Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, sarbatoreste prin deschiderea magazinului cu numarul 50, in Centrul Comercial Liberty Center din Bucuresti. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod