Cum să te îndrăgostești de velur și catifea

Există două materiale de care ai nevoie în acest sezon, pentru o garderoba reușită. Două materiale care vor transforma orice look, fie el clasic sau sport într-o ținută cu adevărat feminină și seducătoare. Două materiale grele, pline de povești răvășitoare sunt vedetele acestui sezon: velurul și catifeaua!

Velurul și catifeaua sunt ideale pentru orice ocazie și mai ales pentru orice ținută. Dacă vrei să te îndrăgostești de aceste două texturi, ar fi bine să știi mai întâi cum le poți purta în ținute inspirate, de sezon.

Cum porți velurul indiferent de ocazie?

Pentru o ținută de zi, pe care să o adaptezi foarte ușor pentru un eveniment de seara, cea mai versatilă piesă din velur este un sacou negru, sau albastru regal.
În timpul zilei, poți purta sacoul într-o combinație simplă: optează pentru o cămașă sau o maletă albă și o pereche de jeansi. Pentru un plus de eleganță îi poți adăuga ținutei tale și câteva brațări, sau, de ce nu, o pălărie neagră.

Cum introduci rapid sacoul din velur într-o ținută de seară?

Pentru ținuta de seara poți combina sacoul din velur cu o rochie fabuloasă, neagră și de ce nu, cu spatele gol? Astfel vei obține un look seducător. În cazul în care îți dorești o ținută mai clasică optează pentru o rochie într-o culoare închisă pe care să o accesorizezi cu o pereche de cercei mari și un colier în jurul gâtului.
Poartă sacoul din velur pe deasupra. În acest fel vei avea o ținută clasică, dar interesantă și elegantă.

Cum porți catifeaua indiferent de ocazie?

Catifeaua, un material prețios și pretențios, poate fi purtată chiar și ziua! Într-o ținută de zi poți alege o rochie de catifea, la baza gâtului și fără mâneci. Poart-o cu o pereche de cizme până la genunchi și o geacă de piele pentru o zi relaxată la birou. Dacă îți dorești să îți accentuezi talia și formele frumoase ale corpului, apelează la o curea.

Cum păstrezi rochia de catifea pentru o ținută de seara?

Dacă alegi o rochie de catifea dimineața, iar seara trebuie sa mergi în oraș la o petrecere, dilema ta vestimentară este ca și rezolvată.
Poți pleca la petrecere direct de la birou, dacă ai o pereche de pantofi cu roc la tine. Accesorizează-ți ținuta cu două brățări metalice aurii, pe care să le porți pe fiecare încheietură și o pereche de cercei voluminoși. Pentru un look de efect, prinde-ți părul într-o coada simplă și lasă câteva șuvițe rebele să-ți încadreze fața.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod