Bourjois lansează colecția Double Eye Look ideală pentru o privire seducătoare

Bourjois prezintă noua colecție Double Eye Look care cuprinde eyeliner-ul lichid Liner Reveal, Brow Design Eyebrow Gel, un produs inovator pentru sprâncene și mascara Volume Glamour Ultra Care, o versiune îmbunătățită gândită să protejeze ochii de factorii externi.

Liner Reveal

Conferă privirii acel look ‘je ne sais quoi’ cu noul eyeliner lichid, Liner Reveal, ce asigură un finish lucios. E atât de ușor să trasezi un contur subțire ideal pentru machiajul de zi, cât și un contur grafic potrivit pentru ieșirile în oraș. Simplu? Tu decizi cum și unde îl porți! Eyeliner-ul are un vârf extrem de moale cu care poți trasa un contur subțire sau unul gros, iar formula este una fină de un negru intens, cu efect lucios.
Mai mult, este waterproof și conferă rezistentă machiajului indiferent de situație sau de condițiile meteo. Liner Reveal vine într-un recipient negru lucios, în forma de prismă, cu elemente albe precum denumirea produsului și cu numele brandului Bourjois gravat pe aplicator.

Brow Design Eyebrow Gel

Au sprâncenele tale nevoie de un pic de… disciplină? Noul produs pentru sprâncene, Brow Design definește si fixează sprâncenele pe toată durata zilei. Îl aplici ușor pe suprafața sprâncenelor datorită periei precise, în forma conică și obții rezultatul dorit. Brow Design e o alegere inspirată atunci când îți dorești un look natural în contrast cu sprâncene bine definite.
Noul produs este disponibil în trei nuanțe potrivite atât pentru blonde, cât și pentru brunete. Te vei convinge după prima utilizare că merită un loc special în rutina zilnică de make-up!

Mascara Volume Glamour Ultra Care

Mascara Volume Glamour Ultra Care are o formulă delicată care mângâie fiecare geană în parte și o protejează de factorii externi din oraș precum poluarea sau praful. Aceasta este îmbogățită cu ulei de migdale și de bumbac tocmai pentru a avea grijă de ochii sensibili. Peria este una fină ce conferă o aplicare ușoară datorită formei și perilor din care este alcătuită. În plus, oferă volum și lungime genelor, fără să se adune inestetic în anumite zone.
Rezultatul? Unul pe măsura așteptărilor, care nu întârzie să apară după numai trei săptămâni de folosire. Genele sunt vizibil mai sănătoase și mai rezistente. * Mascara a fost testată pe 22 de femei cu ochi sensibili, dintre care 7 femei care poartă lentile de contact.

Liner Reveal - Preț recomandat: 44.9 lei; Brow Design Eyebrow Gel - Preț recomandat: 35 lei; Mascara Volume Glamour Ultra Care - Preț recomandat: 50.1 lei. Produsele sunt disponibile începând cu luna noiembrie 2017.

Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor),  indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții.
De asemenea, Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod