Cerises Noires - prima optiune a femeilor tinere cu varste intre 20 si 35 de ani

O marca nascuta din pasiune si din multe nopti nedormite. Cerises Noires este pentru publicul rafinat si perfectionist, care doreste sa iasa in evidenta in urbanul bucurestean, in care ne dorim, noi femeile, sa fim un contrast…Evident, un contrast mereu in trend.

Printre cele mai importante valori ale marcii Cerises Noires se numara: calitatea, versatilitatea, elementele clasice si atemporale. Inca de la inceput ne-am dorit sa cream produse de calitate, care sa nu sufere odata cu trecerea timpului. Am vrut sa oferim doar piese care te salveaza atunci cand bugetul nu iti permite sa fii in top cu ultimele tendinte. Ideea a venit acum 2 ani si a fost rezultatul unor lungi nopti nedormite .

Intotdeauna am fost pasionate de moda si de frumos. Asadar, nu am ajuns foarte greu sa ne imaginam cum ar fi sa cream propria noastra marca. In momentul de fata am lansat trei colectii si ne pregatim pentru sezonul de vara 2016. Primele satisfactii pe care le-am avut au fost reactiile publicului la propunerilor noastre, iar reintoarcerea lui la evenimentele de lansare sau pe pagina de facebook,  a reprezentat pentru noi o confirmare ca am facut un pas corect si ca am descoperit o nevoie pentru piese versatile. Exact asa cum ne asteptam".

Orice femeie care se vrea feminina si care doreste sa detina piese atemporale, usor de potrivit in orice tinuta, piese care nu se demodeaza cu trecerea timpului si care isi pastreaza calitatea, poate face cunostinta cu Cerises Noires.  Dupa experienta celor trei colectii, rezulta ca publicul Cerises Noires este unul rafinat si perfectionist, care nu face rabat la calitate si cauta inspiratie pentru tinutele sale.
Site-ul dispune si de o sectiune de blog, unde sunt afisate piesele colectiilor in interpretarile designelor.

In 2016 vor avea prioritate materialele fluide, voalul si inul, iar trendurile anului aduc din nou in prim-plan culorile pastel.

Avem planuri marete pentru 2016!  Vom lucra cu materialele fluide, precum matasea, voalul si inul, pana la tipare minimaliste, cu insertii de dantela din piele. Trendurile anului ne arata ca revin culorile pastel dar, un focus important il au tinutele alb – negru. Colectia de vara 2016 pe care urmeaza sa o lansam in luna martie, are ca principal atribut “feminitatea”. Ne dorim ca hainele Cerises Noires sa nu se adreseze doar unui public cu masuri perfecte, ci din contra, sa complimenteze figura oricarei femei si sa evidentieze calitatile acesteia.

Inspiratia vine in primul rand din “street style”. Fireste ca ne pasioneaza si colectiile marilor designeri si tendintele propuse de acestia, insa ne luam ideile din mediul inconjurator. In primul rand de la noi, de la prietene sau cunostinte.”  

Unul dintre materialele preferate de  Cerises Noires este neoprenul, pe care l-au ales pentru rochii, geci sau paltoane. Este, de altfel, si un “best seller” pentru Cerises Noires. Au pariat pe acest material, cumva nepromovat de alti designeri, pentru ca isi pastreaza forma, nu se scamoseaza, nu se pateaza, si este foarte usor de curatat. De asemenea, el sustine foarte mult VERSATILITATEA, despre care au tot vorbit.
Paltoanele din neopren Cerises Noires pot fi asortate atat la tinute office cat si tinute sport sau casual.  Mai multe detalii pe: www.cerisesnoires.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod