Catalin Botezatu inaugureaza un magazin Viggo la Chisinau

Proaspat intors din Bali, unde a imbinat utilul cu placutul, a facut o campanie pentru magazinul lui online dar s-a si relaxat si a vizitat, Catalin Botezatu s-a urcat din nou in avion. Maine are loc inaugurarea magazinul Viggo din Chisinau. Proiectul Viggo, initiat de Ionut Marin si sustinut de Catalin Botezatu a debutat in forta acum cateva luni. S-a inaugurat magazinul din centrul Bucurestiului unde s-a anuntat parteneriatul cu FRF, urmand ca Viggo sa ii imbrace pe fotbalistii nostri la Euro 2016, apoi s-au deshis ate doua magazine in doua dintre mall-urile Bucurestene.

Maine urmeaza Chisinau.

"E un proiect amplu, care isi propune sa imbrace bina barbatii la preturi decente, adaptate nevoilor fiecaruia. Asa l-am gandit impreuna cu Ionut Marin, sa oferim calitate maxima la un pret fara concurenta. Ne-au ajutat experienta si parteneriatele solide cu cei mai buni producatori de tesaturi din lume. E perioada in care incep evenimentele speciale, nuntile, botezurile, asa ca avem o linie superba pentru cei care asteapta un eveniment atat de frumos in viata lor. Ne-am dorit un magazin in Chisinau pentru ca ne dorim ca acest brand romanesc sa ajunga la toti romanii si nu numai.
Ne dorim sa demonstram ca putem oferi aceeasi calitate la un produs romanesc ca si un brand international cu prestigiu si istorie in spate
".

Magazinul din Chisinau este deschis intr-o vila de patrimoniu, eleganta si rafinata, decorata cu mult bun gust. La eveniment vor participa vedete locale, oameni din mediul de afaceri si jurnalisti. Va avea loc o prezentare de moda si un cockteil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod