Băieţelul autist, îndrăgostit de Albă ca Zăpada. Imagini emoţionante

Jack Jack, un băieţel autist din SUA, are probleme de comunicare. Dar când a văzut-o pe Albă ca Zăpada, a început să zâmbească şi să vorbească cu ea.

Amanda Coley, o femeie din Carolina de Nord, a început să plângă când a văzut fericirea de pe chipul fiului ei. Jack Jack, în vârstă de doi ani, suferă de autism şi are dificultăţi de vorbire. Este un copil foarte retras şi timid, care nu comunică deloc cu cei din jurul său. Însă întâlnirea lui cu Albă ca Zăpada, la Disney World, în Florida, l-a făcut atât de fericit, încât el a început să zâmbească şi să vorbească cu personajul preferat, ca şi cum ar face asta oricând.



Cu ochii în lacrimi, Amanda a înregistrat momentul, iar imaginile emoţionante îl surprind pe micul Jack Jack, îmbrăcat precum Pinocchio, în timp ce zâmbeşte şi începe să vorbească cu Albă ca Zăpada. La un moment dat, el îşi pune foarte relaxat capul pe umărul celei care joacă rolul personajului Albă ca Zăpada.

"Acesta este fiul meu de doi ani, Jack Jack. Nu avea nicio legătură cu personajele din desenele animate atunci când am mers în vacanţă la Disney, în noiembrie. Ştiţi, el are autism şi nu vorbeşte.
E foarte timid cu persoanele pe care nu le cunoaşte. Iar atunci... a întâlnit-o pe Albă ca Zăpada. Cred că mi-au curs 1.000 de lacrimi privind întâlnirea cu ea. Era îndrăgostit"
, a scris mama lui Jack pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod