Video emoționant:: 9 luni în 90 de secunde

Un cuplu a realizat un videoclip pe durata a nouă luni, de la conceperea până la naşterea copilului lor, totul condensat în 90 de secunde.

Un cuplu a realizat un videoclip pe durata a nouă luni, de la conceperea până la naşterea copilului lor, totul condensat în 90 de secunde.

Videoclipul, denumit simplu "Introducere", arată evoluţia abdomenului mămicii, de la concepere până la sosirea pe lume a bebeluşului, relateză cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Filmuleţul, bine realizat, condensează cele nouă luni în doar 90 de secunde. Toate imaginile sunt luate în acelaşi loc, iar mămica este îmbrăcată mereu la fel.

La finalul videoclipului mămica arată nerăbdătoare ceasul, iar tăticul, ca în poveşti, sărută abdomenul umflat al partenerei şi apare un bebeluş în braţele lor.
Numele copilului, o fetiţă, este Amelie Amaya, anunţă la final filmuleţul.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alecsa.baby pe 13 Mar 2012, 16:31
    uoff...

    super idee bv`o lor e cva original cand bebele lor o sa fie mare o sa se uite cu drag la transformarile mamicii ei:X.....e cel mai frumos lucru ptr o femeie atunci cand ramane insarcinata:X.....in sf cva frumos:x

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod