Nico: "Am apelat la botox!"

Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei într-un interviu pentru revista Tango și a explicat de ce nu și-a mai pus silicoane.

Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei într-un interviu pentru revista Tango și a explicat de ce nu și-a mai pus silicoane.

Artista a mărturisit că a apelat la botox şi a dorit să-şi pună şi implanturi mamare.

"Da, mi-am făcut botox și nu mi-e jenă să spun, am ridurile de expresie și am început să-mi fac la 40 de ani, deci de doi ani încoace", a spus Nico.

"Am vrut la un moment dat să-mi pun silicoane, dar nu mi-am pus și nici n-o să-mi pun, pentru că am văzut atâtea probleme, încât deja mi-e teamă pentru cele care le au", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 13 Mar 2012, 22:07
    capricii nefaste......

    Vor fi probleme si din cauza botox-ului. Doamne, ce idee........De ce n-or face altceva cu banii, sa ajute pe cineva, sa faca un gest caritabil. Nu mai spun ca arata groaznic acum, are gura stramba. Si daca as avea bani "la greu" , cum se spune, in nici un caz nu i-as risipi pe asa ceva, sa ma schilodesc. Era o vreme cand o admiram........

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod