Capsuni cu zahar va fi prezent si in Brasov!

In 2015, Capsuni cu zahar se mandreste cu a cincea franciza si implicit cu al cincilea magazin deschis in Brasov, dupa ce si-au facut aparitia in anii trecuti cele din Bucuresti, Iasi, Sibiu si Constanta.
Hainele din shop-ul Capsuni cu zahar sunt facute pentru a fi purtate cu orice brand mai scump, sau de linie. Calitatea este superioara, iar modelele foarte diverse, asadar, daca ai chef sa iti reinnoiesti garderoba, ai de unde alege!

Vei gasi in acest shop haine casual sau sport, foarte comode si in trend cu toate influentele din moda. De asemenea, accesoriile sunt extrem de frumoase si garanteaza o tinuta speciala oricui.

Capsuni su Zahar din Brasov va gazdui tinute cu care antreprenoarea se identifica in adevaratul sens al cuvantului.

“ Imi place la cumparaturi, asa cum ii place oricarei femei, dar timpul in perioada asta imi este limitat si prin urmare magazinul este este micul meu mall.
De aici imi aleg tinutele in fiecare zi. Combin, tai si mai modific din cand in cand. Eu sunt o persoana ambitioasa, asadar nu puteam sa ma opresc doar aici. Tocmai de aceea veti gasi Capsuni cu Zahar si in Brasov, iar acest lucru imi da satisfactie si incredere ca pot merge mai departe.”

Asadar, va asteptam in Brasov, pe strada Republicii, nr.9, sa alegeti o tinuta chic, originala!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod