Bucura-te de ultima luna de vara pe tocuri

Desi zilele de vara sunt numarate, asta nu te opreste sa profiti din plin de ultimele petreceri ale verii.
Rochitele vaporoase se asorteaza cel mai bine cu picioarele sexy, insa cum le poti pune in evidenta daca nu cu ajutorul sandalelor si pantofilor cu toc? Fie ca alegi un toc subtire sau mai gros, incaltamintea potrivita devine ingredientul secret al tinutei tale. Iata cateva modele Deichmann care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul femeii moderne, ideale pentru ultimele petreceri din vara aceasta, dar si pentru plimbarile de la asfintit.

Tocul subtire, pentru petrecerile cool  

Trebuie sa recunoastem ca intotdeauna incaltamintea cu toc subtire si elegant a fost elementul esential pentru un look de efect, oferind oricarei tinute un aer glamour.
Sandalele decupate sunt in trend,  iar tocul subtire, dar nu foarte inalt, iti va oferi confortul de care ai nevoie pe toata durata serii. Alege, asadar, acest model de sandale pentru a-ti intregi tinuta si toate privirile vor fi asupra ta.

Tocul gros, pentru plimbarile de seara

Pentru un aer romantic sau o alura chic, tinutele pentru plimbarile de seara sau iesirile la terasa pot fi foarte bine asortate cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc mic si gros. Fie ca alegi un model inchis in fata sau decupat, vor crea efectul de picioare suple, oferind o nota eleganta tinutei tale.

Modelele prezentate sunt disponibile in magazinele Deichmann.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod