Brandul românesc de modă ETIC lansează “The Colors of the Sun”, noua colecție de primăvară-vară 2017

Noua colecție de primăvară-vară ETIC pune accent pe culorile vii, perfecte pentru sezonul cald, dar și pe croiuri noi, foarte moderne, care pot fi purtate în orice moment al zilei.
“În colecția The Colors of the Sun veți găsi piese în culori tari, care te binedispun pe loc, dar și nuanțe pastelate, dulci, care amintesc de macarons”, spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC. “Mi-am dorit să creez o colecție generoasă, cu piese atât pentru femeile care iubesc trendul romantic, cât și pentru cele îndrăgostite de croielile minimaliste. Și, mai mult de atât, să oferim cât mai multe opțiuni: astfel, avem ținute de zi, dar și office, rochii de seară, pentru petreceri, sau casual-chic, pentru zilele relaxate din weekend.”

Vedetele colecției de primăvară-vară sunt rochiile, care vin într-o multitudine de modele și culori, de la clasica rochie neagră până la rochii cu imprimeuri, pentru zi sau pentru seară.
Ca în fiecare an, ETIC propune o varietate de topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu inserții metalice, dantelă, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu în ultimul rând, ținutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante și cu un twist, care le scoate din anonimat.

Colecția The Colors of the Sun de la ETIC este deja disponibilă în toate magazinele brandului și online, pe etic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod