Cele mai frumoase rochii de mireasă care nu sunt albe

Poate că nu te-a fascinat niciodată albul şi mereu te-ai visat într-o rochie colorată în cea mai importantă zi din viaţa ta. Iată câteva dintre cele mai frumoase rochii de mireasă care nu sunt albe!
O femeie se pregăteşte pentru ziua nunţii chiar şi cu un an înainte, în special dacă este foarte meticuloasă şi îşi doreşte ca fiecare detaliu al acestei zile să iasă perfect. Chiar dacă se ştie că nu poţi control absolut tot şi este foarte posibil să apară mici scăpări în această zi agitată şi frumoasă din viaţa ta, un lucru este sigur: poţi să-ţi alegi rochia de mireasă în care te-ai visat.

Chiar dacă aceasta nu este una tradiţională, trebuie doar să te gândeşti la tine şi dacă te simţi perfect într-o rochie roz pudrat, gri cu accente metalice sau albastru regal atunci alegerea este corectă.
O rochie albă este diafană şi respectă regulile legate de ziua nunţii, însă, în acelaşi timp, pe unele femei nu le reprezintă şi vor să încerce altceva. Dorinţa de a fi diferită şi de a aborda un stil nou, în special în cea mai importantă zi din viaţă, a determinat apariţia multor creaţii care abordează culori mai îndrăzneţe pentru mirese.

Tu hotărăşti ce rochie de mireasă alegi şi numai tu poţi să îţi dai seama cum te vei simţi în ea! Dacă albul nu te reprezintă, inspiră-te din aceste modele de rochii de mireasă recomandate de site-ul Purewow!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod