Brand-urile Smeet Monte-Carlo și Naughty Dog în premieră în România

Fiecare loc, fiecare om, fiecare shop are o poveste. După 13 ani de antreprenoriat, povestea Lala Boutique continuă în 2016 cu o premieră: două brand-uri noi, exclusive în România - Smeet Monte-Carlo și Naughty Dog.

În toți acești ani, Laura Alistar, fondatoarea Lala Boutique, a ajuns să își cunoască îndeaproape toți clienții și nevoile lor. De aceea, în 2016, ea a decis să aducă, în premieră în România, două brand-uri mari - Smeet Monte-Carlo și Naughty Dog. Cele două brand-uri sunt privilegiate, având un spațiu dedicat în cadrul magazinului.

Pantofii sneakers Smeet Monte-Carlo sunt o alternativa deosebită la pantofii sport arhicunoscuți.
Ei nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei fashioniste, fiind singurii ce pot fi purtați atât la ținute casual, pentru întâlnirile de peste zi, cât și la ținutele elegante pentru serile în club.

Piesele Naughty Dog sunt speciale datorită mixului de material versus textură și imprimeu. Deși croiul este unul standard, casual, imprimeurile, aplicațiile și semnificația lor sunt speciale. Clasicele jachete sau tricouri sport au fost transformate în niște piese posh-chic datorită accesoriilor inedite folosite.
Naughty Dog propune un stil sporty-chic foarte actual.

“Anul acesta mizez pe laser cut-urile geometrice cu diverse texturi și forme, pe dungi, care revin în forță vara asta, pe Robe Jacket, jachete cu croi lejer asemănătoare halatelor de baie, și pe imprimeuri variate “ - spune Laura Alistar.

Începând cu jumătatea lunii februarie, piese în tendințe aparținând brand-urilor RED Valentino, McQ, Naughty Dog, Elisabetta Franchi și Smeet Monte-Carlo sunt prezente în magazinul de pe Kiseleff.
Brand-ul Elisabetta Franchi este prezent pe piață in portofoliul Lala Boutique inca din momentul lansarii magazinului multi brand. In ultimii ani, Laura Alistar este singura din Romania care realizeaza buying integral al colectiei acestui brand, incluzand toate liniile aferente colectiei principale.

In sezonul Primăvară-Vară al acestui an rămân la mare căutare piesele lejere și comode, precum cele din jeans, încălțămintea sport, snickers, sau piesele foarte feminine în culori calde, pastelate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod