BOHO - FRANJURI CHIC

Nostalgia anilor`70 si ale lor povesti hippie domina industria de fashion si in acest sezon de primavara-vara.
Consacratele tendinte hippie promit o vara care indeamna la o avalansa de experiente savurate intr-o nota chic. Tinuta accesorizata cu franjuri inspira dinamism si este cea mai simpla modalitate de a iesi din cotidian.

Look-ul Neo-Seventies este caracterizat de franjuri, culoarea cognac, wedges si tocuri bloc robuste. Prin cateva franjuri, un outfit casual devine intr-o clipa sofisticat si sexy, dar ramane in continuare comod. Franjurile atrag dupa sine intreaga poveste a anilor 70, tocmai de aceea, sandalele cu tocuri ortopedice marcante din pluta sau canepa si cu barete de diverse texturi si combinatii raman un must have pentru zilele de vara.
Rochiile lungi din materiale matasoase si placute pentru piele pot fi accesorizate cu sandale confortabile cu platforma. Franjurile nu sunt greu de purtat si nici de combinat. Pentru ca vrem ca acestea sa atraga toate privirile asupra lor, restul tinutei trebuie sa fie cat mai simpla. Ghete de primavara, sandale, genti, franjurile au pus stapanire pe toate si nu au de gand sa se desparta de tine acest sezon.

Fii indrazneata, boema si alege povestea cu franjuri! Pret sandale: 119 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod