Arată-ți dragostea cu bijuteriile PANDORA!

Sărbătorește momentele magice de Valentine's Day alături de bijuteriile PANDORA! Celebrează-ți dragostea prin talismane pavé în formă de inimă, inele din argint 925 cu zirconiu cubic în formă de inimă, pandantivul “LOVE” sau pur și simplu inimioare colorate cu detalii feminine și margini fațetate, purtate pe o brățară simplă și minimalistă. Noua brățară PANDORA, de tip bangle, te va vrăji cu designul simplu și elegant, așa că o poți împodobi cu talismane strălucitoare, după pofta inimii!
Și, nu uita, cu PANDORA îți spui povestea așa cum vrei! Te așteptăm în magazinele PANDORA să alegi cele mai potrivite bijuterii care să marcheze scrierea unui nou capitol al poveștii tale de dragoste!

Cumpără orice produs din colecția de Valentine’s a PANDORA și vei beneficia de o reducere de 50% pentru al doilea produs. Bonus la cumpărături de peste 499 RON: primești o cutie de bijuterii în formă de inimă. (Ofertă valabilă de pe 7 până pe 16 februarie 2014 în limita stocului disponibil, în magazinele PANDORA sau în magazinele partenere participante. Oferta nu poate fi cumulată cu nicio altă promoție sau reducere. Discount-ul de 50% este valabil pentru produsul cu preț mai mic.)

Exprimă-ți sentimentele! Găsește simbolul comun al dragostei voastre!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod