Alexandru Ciucu a lansat noua colecție BigBoysOnly. Iată ce inovație au, în premieră, costumele!



Noile modele ale colecției BigBoysOnly pot fi admirate pe www.alexandruciucu.ro și comandate la atelierul designerului din strada Belgrad, nr. 12, București.



Despre Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu este cel mai apreciat designer de costume masculine din România, realizate la comandă, în regim bespoke, cu o bogată experiență în acest domeniu, plecând de la o tradiție de familie de trei generații.
 
A studiat design, creație de tipare și fashion marketing la Milano.  A creat și prezentat în țară și în străinătate peste zece colecții de costume bărbătești.

“Tailored Glory”, din 2015, a fost, de altfel, și o reinterpretare modernă a uniformelor militare române din secolul al XIX-lea.

În 2016, Alexandru Ciucu s-a implicat pro bono, la invitația Ministerului Apărării Naționale, în organizarea show-ului de prezentare a noilor uniforme de combat din teatrele de operațiuni.
 
Designerul are și o vastă experiență în crearea și execuția uniformelor de aviație a mai multor companii aeriene comerciale.

Alexandru Ciucu este, încă din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei.
În anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, mulțumită creațiilor sale vestimentare și a serviciilor de Înaltă Croitorie oferite.
 
Alexandru Ciucu a realizat în ultimii ani vestimentații pentru MS Regele Mihai și ASR Principele Radu, precum și pentru președintele Klaus Iohannis.

La nivel internațional, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar si mulți oameni de afaceri de pe Riviera Franceză au ales să poarte costume realizate la comandă de Alexandru Ciucu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod