adidas prezintă ediţia limitată adizero Ubersonic2 Think Pink

Pantofii au fost lansanţi în urma asocierii cu iniţiativa Tink Pink pentru a susţine luna luptei împotriva cancerului la sân. adidas va dona fundaţiei AKTIV Against Cancer, fondurile strânse în urma vânzării tuturor perechilor de pantofi.
adidas lansează colecţia adizero Ubersonic 2 Think Pink, creată pentru a susţine luna luptei împotriva cancerului la sân. Pantofii pentru femei adidas Ubersonic reprezintă cel mai nou articol din gama limitată Energy Pack.

Tradiţionalul model adizero Ubersonic 2 este inscripţionat cu logo-ul Think Pink pe suprafaţa textilă a pantofului şi pe materialul Adiprene+ din care este construită talpa. Cu fiecare pereche adizero Ubersonic Think Pink vândută, adidas va face câte o donaţie către partenerul său de lungă durată, AKTIV Against Cancer, organizaţia care luptă pentru a-i ajuta pe pacienţii bolnavi de cancer să fie activi chiar şi după diagnostic.

Conştientizarea cancerului la sân este o cauză importantă şi credem cu adevărat în rolul pe care îl are sportul în promovarea sănătăţii femeilor.
Am vrut să creăm o ediţie limitată adizero Ubersonic 2 Think Pink pentru a le ajuta pe toate femeile care duc această luptă, fie că este una personală sau ajută o persoană apropiată, şi suntem mândri de parteneriatul nostru cu asociaţia AKTIV Against Cancer.
”, a declarat Alex Chan, Global Category Director, adidas Tennis.

Ediţia limitată adizero Unersonic Think Pink este disponibilă din 1 octombrie pe adidas.com şi în magazinele adidas din străinătate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod