Bodo (Proconsul) stie pe de rost peste 500 de cover-uri

O voce inconfundabila, un personaj controversat, un activist convins si mai nou… un tata. Acesta este Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul, cunoscut tuturor ca Bodo, pe care Bogdan Miu si Catalin Striblea, matinalii Prima Editie, l-au primit in studio DigiFM in acesta dimineata.

Intr-o discutie deschisa si prietenoasa, realizatorii de la DigiFM au aflat detalii unice despre cei doi copii adoptati de solist impreuna cu sotia sa, au analizat situatia trupelor de cover si l-au pus pe invitat sa joace noua rubrica a matinalului, “Intrebari si Provocari”.

Am aflat astfel ca cei doi baieti ai familiei Marin, de patru si cinci ani, dovedesc deja talente artistice.

Baiatul cel mare, Daniel are propriul lui set de tobe profi, iar cel mic se lauda cu un glas special.
Putini stiu insa ca cei doi copii sunt adoptati de mai bine de trei ani. Bodo si sotia sa au ales sa adopte doi frati tocmai pentru a nu-i desparti. “Fratii e bine sa ramana impreuna” a spus artistul care de asemenea, ne-a marturisit ca fiecare zi cu cei doi copii ai sai este o bucurie.

Intrebat daca pustii canta si coveruri, Bodo a ras. “Inteleg despre ce vorbesti”, a raspuns el. “Sunt prieten cu Tudor si chiar daca si eu am inceput cu cover-uri…sunt convins ca Tudor Chirila a vrut sa transmita un mesaj ok.
Sa incurajeze pe cineva. Daca n-a iesit in conjunctura respectiva, nu e vina lui.
A vrut doar sa incurajeze persoanele respective sa fie creative.
” a adaugat Bodo

Eu cant cateodata cover-uri. In anii ’90 dupa ce activasem mult pe vapor si abia ne intorsesem din Suedia – apropos, acum stiu vreo 500 de coveruri, daca ma trezesti noaptea din somn trebuie doar sa-mi aduc aminte primul vers si le stiu – aveam un biblioraft plin de texte, in engleza. Eram in Suedia si trebuia sa cantam in engleza, ca sa ne inteleaga.”

Rubrica “Intrebari si provocari” a scos la iveala cum “agata” vocalistul trupei Proconsul in tinerete.

Cand eram pustan, in Costinesti, tin minte ca incercam “sa agatam” fetele si purtam un catelus in brate si le ziceam ca e de vanzare. Era maidanez…dar le ziceam ca e pudel.

De asemenea, intrebat pe cine prefera ca presedinte, intre Traian Basescu si Klaus Iohannis, Bodo l-a ales pe fostul sau socru, Traian, despre care spune ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. "Am ramas prieteni” ne-a spus el.  La ultima intrebare am aflat si care este cel mai mare regret al lui Bodo. Regreta ca dupa ce Trupa Proconsul a castigat Cerbul de aur in 2001, nu a beneficiat de o promovare mai intensa.

La finalul vizitei, Bodo a primit o invitatia unica de la colegul Lucian Mindruta care, in gluma, facand referinta la burticile lor de tatici, l-a chemat sa faca echipa la biathlon, cu probele, ciclism si sumo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod