adidas Originals și HYKE prezintă colecția de toamnă/iarnă 2015

Combinând experiența de top a brandului adidas, reprezentat prin cele trei dungi iconice, cu atenția pentru detalii și elemente din domeniul modei a designerilor Hideaki Yoshihara și Yukiko Ode, adidas Originals a colaborat îndeaproape cu brandul japonez HYKE și a creat o nouă colecție pentru femei in sezonul toamnă/iarnă 2015.
Păstrând devotamentul brandului HYKE pentru designul vestimentar simplu și stilul minimalist, colecția se bazează pe modelele clasice ale produselor din gama adidas Originals, înnobilându-le prin îmbinarea diferitelor materiale de calitate superioară și prin perspectivele asupra designului progresiv.

Oferite în nuanțe clasice de gri închis și cu imprimeu de piele de piton, printre piesele-cheie ale colecției, se regăsesc bluze care se închid la spate cu fermoar, geci antivânt și o jachetă clasică de tip pelerină, însoțite de fuste trei sferturi  și pantaloni sport pentru o colecție cuprinzătoare de haine sport casual.
Toate piesele colecției sunt unite prin același element comun, simbolul  distinctiv în formă de trifoi plasat pe piept, spate și partea din spate a taliei.

 Gama de accesorii păstrează tema colecției, introducând o pereche de jambiere și șosete ce poartă cele trei dungi emblematice, alături de un clutch, al cărui design se inspiră din aspectul genții adidas Airliner. Piesa finală este un guler înalt, pe care sunt imprimate, de asemenea, cele trei dungi iconice și este o piesă esențială care completează look-ul, adăugând sclipirea unică pe care brandul HYKE o dă colecției sport.

Gama de îmbrăcăminte este completată de o colecție luxoasă de încălțăminte în culori complementare, incluzând noi reiterări ale predecesorului Stan Smith – Haillet – și o ediție monocromă a clasicului pantof de alergare al anilor ’70, SL 72, fiecare definite prin elemente emblematice ale brandului.
Rezultatul final constă într-o colecție de haine sport casual care reprezintă brandul cu cele trei dungi iconice, pe care HYKE le-a preluat în totalitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod