adidas dezvăluie tehnica de producție inovatoare Futurecraft Tailored Fibre

adidas a prezentat un nou capitol al seriilor inovatoare Futurecraft prin dezvăluirea Futurecraft Tailored Fibre, o tehnică revoluționară de producție care va permite crearea unor modele unice de încălțăminte. Acestea vor putea fi modificate astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale atleților.

Tehnologia prototip este o confirmare a angajamentului pe care adidas l-a luat de a înlesni perfecționarea atleților. Aparatul folosit transformă total aspectul pantofului și senzațiile pe care acesta le oferă grație fibrelor care îl alcătuiesc.

Procesul automatizat Futurecraft Tailored Fibre permite utilizarea unei game extinse de materiale.

Utilizarea unor sortimente de fibre sintetice și naturale permite adjustarea detaliilor fine, astfel încât designul pantofului și senzațiile pe care le oferă în timpul purtării să fie unice. Prin urmare, croirea zonelor funcționale specifice implică un proces simplu de producție.

Sistemul de ultimă generație, folosit în proces, poate fi reprogramat rapid pentru a permite schimbări în timp real care să răspundă nevoilor atleților. Este, de asemenea, incredibil de eficient, căci o mare parte din deșeurile provenite din procesul de producție a pantofilor este eradicată.

Futurecraft Tailored Fibre este o continuare firească a primului proiect Futurecraft demarat de adidas în octombrie 2015, când a prezentat Futurecraft 3D, un pantof de alergare inedit cu talpă printată 3D, care se ajustează perfect nevoii de amortizare a fiecărui picior în parte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod