Pfanner 100% Orange

Sucul de portocale ramane unul dintre sucurile cel mai des consumate, mai ales la micul dejun. Sucurile din citrice au fost evaluate mult timp pentru proprietatile lor antioxidante si nutritive.
S-a dovedit stiintific ca sucurile din citrice, in special cele din portocale, aduc multe beneficii sanatatii, gratie bogatiei lor de vitamine si minerale. Consumand cel putin doua pahare de suc de portocale pe zi, poate creste concentratia de vitamina C din organism cu 40-64%. Gratie vitaminei C pe care o contine si rolului sau de protectie al organismului, consumul de suc de portocale previne inclusiv aparitia ridurilor.

Sucul de portocale sustine functia sistemului imunitar si are un rol important in prevenirea racelilor si infectiilor.
Prin intarirea sistemului imunitar, creste rezistenta organismului la infectii.

Pfanner va propune sucul de portocale 100% Pfanner pentru un gust proaspat de portocala stoarsa si plin de vitamin C. Portocalele sunt recoltate și atent presate în țara lor de origine. Rezultatul: calitate de top și un gust natural combinat cu o senzatie plăcuta de aciditate. 2 kg doar din cele mai bune portocale coapte sunt procesate pentru a face un litru de Pfanner 100% Orange.

 
Savurati Pfanner 100% Orange si bucurati-va de prospetime si gustul delicios!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod