adidas a lansat noul pantof PureBOOST

Inspirat şi creat pentru alergătorii care privesc fiecare cursă ca pe o nouă aventură, PureBOOST are un design versatil, dinamic şi  adaptabil pentru a le permite alergătorilor să facă faţă provocărilor oferite de oraş. Călcâiul pantofului PureBOOST este ridicat cu 8 mm şi conturează progresiv stratul interior al tălpii BOOST, cu un vârf lat ce oferă susţinere pe măsură ce traseul se schimbă, fiind perfect pentru virajele strânse prin oraş.

Învelişul tălpii a fost de asemenea creat pentru a corespunde nevoilor impuse de alergarea în oraş, iar stratul de cauciuc din zona mediană este realizat pentru a oferi susţinere şi protecţie în timpul cursei urbane.

Materialul elastic de pe talpa exterioară asigură aderență şi îi permite piciorului să se mişte în armonie cu talpa BOOST.

În acelaşi timp, ţesătura părţii superioare a pantofului asigură adaptabilitate în ritmul alergătorului. Limba pantofului construită dintr-un strat dublu oferă suport şi îi permite piciorului să se mişte în acelaşi ritm cu țesătura superioară. 

Pentru produsele de alergare, adidas are o echipa ştiinţifică şi de cercetare în sport, având sistemul ARAMIS pentru testare, acesta reprezintă o tehnologie de monitorizare care permite analiza în detaliu a mişcărilor corpului.

Rezultatele cercetărilor au influenţat design-ul pantofului special conceput pentru alergarea pe străzile oraşului şi modul în care elementele de adaptare au fost create pentru a face faţă provocărilor.Pret - 673 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod