Repechage Perfect Skin Liquid Foundation - Fond de ten cu extract de alge marine

Folosirea zilnica a fondului de ten e sanatoasa! Atata timp cat acesta se bazeaza pe ingrediente prietenoase cu pielea ta. Nu alege in fuga un produs pe care o sa-l folosesti in fiecare zi.  In cazul fondurilor de ten, acestea pot fi mult prea inchise pentru tine, aratand ca o masca, sau pot contine ingrediente care in timp iti vor usca pielea, sau o vor “ajuta” sa imbatraneasca mai usor.

Una din optiunile santoase pentru tenul tau este Repechage Perfect Skin Liquid Foundation. Pentru ca are la baza extracte din alge marine si este bogat in vitaminele A, E & C.
Totodata, el contine si pigmenti ce reflecta lumina pentru a diminua imperfectiunile, este neuleios, noncomedogenic, hidrateaza, protejeaza si hraneste tenul. De asemenea confera si protectie  SPF 12.

Piata este plina de variante de fond de ten, unele mai atractive decat celelalte. Ne putem ghida dupa preferinte sau buget, dar important este sa alegem un produs care sa nu fie comedogenic si care sa nu contina silicon sau alte substante daunatoare pentru piele.

Fondurile de ten pentru uz zilnic au o putere de acoperire mica spre medie, in functie si de modul de aplicare.
Avantajele acestora sunt faptul ca  nu incarca foarte tare, lasa pielea sa respire,  au beneficii de hidratare si protectie  UV
” -  Nicoleta Ion, trainer Repechage Romania. Pret Repechage Perfect Skin Liquid Foundation - 117 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod