40% mai multă prospețime cu Bref Power Aktiv și toaleta ta va dansa

În ritm de dans și culoare, Bref deschide anul 2017 cu următorul mesaj: curățarea toaletei nu este o dramă!

Igienizarea toaletei este acum mai ușor de făcut ca niciodată, datorită biluțelor odorizante Bref Power Aktiv, o soluție care răspândește cu 40% mai multă prospețime în interiorul băii, fără ca tu să depui niciun efort suplimentar. Cu ajutorul Bref Power Aktiv, curățarea toaletei este la fel de plăcută precum dansul, exact ca în clipul realizat de cei patru patinatori Bref, AICI.


Păstrarea toaletei curată și împrospătată pare o sarcină dificilă pentru că solicită efort și mult timp.

Însă, de acum, cu ajutorul Bref Power Aktiv, este posibil să ții pasul cu micile tale plăceri fără să faci compromisuri și, în același timp, toaleta ta să fie inundată de prospețime. Bref Power Aktiv este format din patru biluțe, fiecare dintre ele conținând cu 40% mai mult parfum oferind o curățare igienică și prospețime mai intensă, până la ultimul jet de apă. Cu siguranță, aceste biluțe colorate sunt un hit pentru toaleta ta!


În plus, noua formulă Bref Power Aktive cu mai mult parfum păstrează curățenia și prospețimea toaletei în mod vizibil, cu fiecare jet de apă, când agenții de curățare sunt eliberați în apă pentru a îndepărta eficient murdăria.
Bref Power Aktiv este disponibil la raft în variantele: Lemon, Pine, Eucalipt, Lavanda, Ocean, Chloryne și Fresh Flower.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod