WILD BATH & FLUO MUMMY by Sephora

Adoptați stilul frenetic cu ajutorul noii game de baie, Sephora, care vă asigură o vară plină de emoții! Nouă interpretare a celebrei arome de monoi Sephora: cele mai trendy produse, acum și cu motive de piele de piton......  Pielea capătă reflexe scânteietoare și mătăsoase, frumusețea sa având note inspirate din motivele felinelor....

Sephora își reinventează paleta blockbuster din colecția destinata zilei mamei dându-i forma unei tablete fluorescente.

Color my life palette -  Trusa căreia nu-i puteți rezista pentru Ziua Mamei! Ideea noastră pentru un cadou care să exprime un „te iubesc” irezistibil.
Deoarece mama este o persoană la curent cu noile tehnologii și pasionată de acestea, ea va adora noua colecție de truse sub formă de tablete, pentru o manipulare ușoară și totodată șic.

În interiorul acestora, veți găsi o colecție de nuanțe calde și naturale, electrice și clasice pentru realizarea unor look-uri infinite! 36 de farduri de pleoape și 6 gloss-uri pentru buze pentru a crea propriile dvs. look-uri. Fiecare linie propune un machiaj complet pentru ochi și buze, cu tonuri de la cele mai naturale la cele mai vii!

Această nouă trusă de machiaj cu nuanțe precum „Always in love”, „Sunday Brunch” sau „Happy Hour” permite crearea unor look-uri originale!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod