Primăvara aceasta, Lidl te ajută să-ți cultivi pasiunea pentru grădinărit

Din 14 aprilie, Lidl îți pune la dispoziție toate uneltele și accesoriile necesare, pentru ca grădina ta să devină un colț de paradis. Fie că ai o grădină mare sau o jardinieră, cu o vizită la Lidl poți găsi tot ce îți trebuie pentru a o readuce la viață în această primăvară.

 

Dacă nu ești deja, primăvara aceasta poți deveni cel mai iscusit grădinar, pentru că, între 14 și 20 aprilie, în magazinele Lidl te așteaptă o selecție largă de unelte si accesorii de grădinărit. De la cultivatoare și până la lămpi de grădină sau decorațiuni, toate îți vor veni în ajutor.

 

Pentru prelucrarea ușoară a solului, testează cultivatorul – acesta te va ajuta să pregătești rapid pământul pentru plantare, fără să te mai confrunți cu durerile de spate provocate de săpatul cu lopata.
După plantare, udă solul folosind furtunul de grădină cu accesorii, căruia îi poți adăuga pistolul pulverizator, pentru mai multă precizie.

 

Ai terminat de plantat și aleea grădinii tale este murdară? Nicio problemă! Racordează la furtunul de apă setul de mătură și atașează-i una dintre cele două perii, în funcție de gradul de murdărire. Folosindu-l, vei evita să mai faci risipă de apă, deoarece setul este prevăzut cu o rotiță integrată de pornire/oprire, care dozează cantitatea de apă.

 

Dacă grădina ta are nevoie de o față nouă la venirea primăverii, înfrumusețeaz-o îndepărtând crenguțele uscate cu foarfeca de grădină cu clichet sau foarfeca de grădină bypass.
De asemenea, poți elimina plantele nedorite cu ajutorul uneltei pentru plivit, ce îți asigură o poziție ergonomică în timpul utilizării, fără ca spatele tău să fie suprasolicitat.

 

Grădina ta poate deveni o adevărată capodoperă la lăsarea nopții dacă vei folosi câteva lămpi solare din inox și le vei amplasa cu bun gust în câteva puncte-cheie. În acest scop poți folosi și lampa solară decorativă sau lămpile solare cu LED, care se aprind automat la venirea întunericului și îți vor înfrumuseța grădina, protejând în același timp mediul înconjurător.

 

Ghivecele tale cu flori vor arăta superb așezate pe o scară decorativă pentru flori.
Disponibilă în două modele, ambele confecționate din metal, scara are trei polițe stabile, fiecare cu o portanță de 25 de kilograme.

 

Dacă grădina este pasiunea ta, fă o vizită magazinelor Lidl între 14 și 20 aprilie și descoperă cât de simplu o poți îngriji. Profită de ofertele Lidl la unelte și accesorii de grădinărit, oferă-i grădinii tale o înfățișare de basm și poți servi masa de Paște în aer liber, într-o ambianță deosebită! Pret scară decorativă pentru flori – 99, 99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod