SUPER SKIN FOR SUMMER by Sephora

Vara este anotimpul când temperaturile cresc, ziua se mărește și soarele devine cel mai bun prieten... Ne simțim mai mult ca niciodată, seducătoare. Sephora a creat noi produse inteligente, practice, care dau o mână de ajutor naturii și sunt la unison cu starea de spirit estivală.


Metamorphosis exfoliating powder - Piele moale, netedă și luminoasă? Aceasta este misiunea acestei surprinzătoare pudre care în contact cu apa se transformă într-un excepțional gomaj pentru față. Datorită acțiunii sale exfoliante duble, mecanică și chimică, această pudră curăță delicat pielea în profunzime.  Se poate utiliza o singură dată sau de două ori pe săptămână ori combinată cu produsul dvs.
de curățare preferat, pentru o  exfoliere zilnică mai delicată.

Super smoothing lip butter - Balsamul de buze ultra-glamour Sephora, este produsul indispensabil de machiaj! Cu superbul său look retro, acest balsam de buze, 3-în-1 vă repară, hrănește și evidențiază buzele, printr-un singur gest. Zi după zi, buzele dvs. devin mai frumoase, catifelate și netede.

Moisturizing & cocooning mist - Vara avem nevoie de produse cu texturi fine, care să fie absorbite instantaneu de piele, fără a lăsa o peliculă grasă sau lipicioasă pe piele.
Sephora a conceput astfel această apă de îngrijire cu proprietăți deosebite pentru corp, care hidratează pielea de-a lungul întregii zile și se aplică printr-o simplă pulverizare. Veți adora:parfumul său delicat și reconfortant care învăluie într-un miros îmbietor pielea.

Eau riche très hydratante Moisturizing & energizing mist - Versiunea energizantă și răcoritoare pentru hidratarea și înviorarea pielii pe parcursul întregii zile. Veți adora: parfumul său energizant care vă tonifică și vă stimulează trup și suflet.

Happy Body Box - Un cadou inspirat de oferit celor dragi sau pe care să vi-l oferiți pentru o piele mai frumoasă și mai mătăsoasă…  În interiorul acestei cutiuțe, veți găsi produsele Sephora indispensabile pentru a vă desfăta: un gel de duș hidratant energizant pentru a fi frumoasă dis-de-dimineață, un burete de duș și un unt de corp super-hrănitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod