DIVA CARIOCA & AGUA DE RIO - by Sephora

Colecția de produse de machiaj și pentru baie a Ediției Limitate a Verii 2014


Mare, sex și soare…frumusețea braziliană are ritmul în sânge, dar și pe pielea bronzată, pe buzele volubile, pe șoldurile mlădioase, pe picioarele zvelte, pe unghiile neon, pe pleoapele viu colorate și pe spatele grațios arcuit. Frumusețea dansează samba și se agită, și apoi, dintr-o dată se abandonează moleșelii tropicale. Cu inițialele BB, colecția Brazil Beauty dă ritmul sub soare, încurajează la flirturi pe plajă și se dezlănțuie într-o versiune jungle.

DIVA CARIOCA – FASHION LOOK SUMMER 2014  - Elegantele doamne strălucesc și-ți atrag atenția în celebrele locuri special amenajate de lângă piscine.
Din Rio la Sao Paulo, puneți-va în valoare buzele cu ajutorul nuanțelor intense ale rujurilor Sephora Rouge, reinventate pentru această ocazie: 4 nuanțe Flamingo, Carnival, Samba, Bikini.  


Bronzing powder - Cu siluete braziliene, trupuri sculptate și bronz strălucitor, modelele de la Ipanema sunt frumusețile plajelor. Un ten bronzat cu ajutorul pudrei în culori tropicale… Ce altceva vă mai puteți dori? O pudră bronzantă cu un motiv tropical în relief, bineînțeles!

Paint Rio in neon  - Escapada frumuseții la Rio începe cu o manichiură care va cuceri multe priviri! Cu acest set în 4 nuanțe fluorescente, vă puteți decora unghiile în culorile roz exploziv, coral incandescent, turcoaz curaçao sau verde acid.
O explozie de tonuri kitsch-electrice pentru personajele Carnavalului nostru cotidian.

Rock’in Brazil -  Oferă-i privirii tale accente inspirate din culorile electrice ale penajului papagalilor: patru combinații duo de eyeliner : roz + negru, lime + negru, albastru + negru, verde + negru. O privire de pasăre tropicală ce dezvăluie o ocheadă electrizantă prin grafismul liniilor negre și fun-ul culorilor stridente


Tropical eyes mascara -  Extravagante și extrovertite, frumoasele brazilience își iau sursa frumuseții lor dintr-o lume in stil eclectic, plin de fast, la fel ca somptuosul Carnaval.
Profitați de magia acestui rimel cu două capete, care revelă un cockteil de nuanțe stridente, verde+ galben. Utilizați ambele culori prin aplicări alternate sau mixându-le. Eliberați regina carnavalului de la Rio care se ascunde în fiecare dintre dvs. și obțineți o privire electrizantă…

Makeup bag - Trusa Colorama cu nuanțe de sorbet acidulat este o trusă specială pentru o petrecere pe plajă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod