Un par mai bogat cu 11000 de fire

Iti doresti un aspect mai bogat pentru parul tau? Nioxin DiaBoost este un tratament intensiv leave-in care mărește diametrul fiecărui fir de păr oferind un aspect mai voluminos ca și cum ar avea în plus 11000 fire.
Efectele se vor putea observa dupa prima aplicare.  Folosit zilnic, cu regularitate, ofera părului protecție suplimentară împotriva ruperii, creandu-i premisele  de a crește lung. DiaBoost pătrunde în firul de păr și îl face mai flexibil și mai ușor de coafat, fără să îl încarce sau să devină uleios sau lipicios. Acesta se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, astfel încât poate fi aranjat după dorință.

DiaBoost ™ conține noua tehnologie HTX™, un complex inovator ce combină Cafeina, Panthenolul și Niacinamida.
Cafeina îmbunătățește hidratarea scalpului, ceea ce înseamnă un stratum corneum (stratul exterior al scalpului) mai sănătos. Panthenolul pătrunde în cortexul părului dându-i mai multă rezistență și hidratare. Niacinamida îmbunătățeste bariera protectoare a pielii capului, dar și textura și tonusul. NIOXIN folosește aceste trei ingrediente pentru a mări diametrul părului, ceea ce face din DiaBoost™ un produs unic.  

Pret 143 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod