Ține părul sub control

Părul tău nu mai este în formă maximă? Te confrunți cu subțierea firului de păr, ba chiar cu căderea părului? Da, de la o vârstă, acestea sunt probleme ce nu pot fi evitate, dar pot fi controlate. Pentru asta ai nevoie de produse special concepute să trateze astfel de probleme.

Specialiștii de la System Professional te asigură că totul poate fi sub control dacă alegi System Professional Balance Energy Serum - FORTIFIERE INSTANTĂ A PĂRULUI ŞI ANCORARE - cu Complexul exclusiv Dermacalm. Produsul se adresează tuturor persoanelor care se confruntă cu subțierea și căderea părului.


De ce să alegi acest produs?
Deoarece:  - relaxează scalpul şi ajută la refacerea barierei sale protectoare. Acest lucru permite scalpului să se protejeze împotriva iritaţiilor.

Substanţele antiinflamatoare şi hidratante acţionează eficient pentru a crea bariera naturală protectoare. Complexul cu EnergyCode™ este special creat pentru părul sensibil şi pentru un scalp plin de energie.


System Professional Balance Energy Serum conține:
DL-Panthenol - care hidratează epiderma;
Betaină – cu efect antiinflamator;
Extract din scoarță de salcie albă - care calmează scalpul și are un efect antiiritant.

Cum acționează System Professional Balance Energy Serum


Este un produs  dovedit clinic, cu o formulă patentată, ce întărește firul de păr și îl ancorează în rădăcină.

Părul subţire devine mai puternic atunci când produsul este folosit de 3 ori pe săptămână.


Complexul Energizing cu cafeină, biotină, acid lauric și vitamine crește furnizarea de nutrienţi pentru păr și fortifică firul de păr.

Cum aplici:
Aplici 2-3 pipete pe părul proaspăt spălat, secţiune cu secţiune, direct pe scalp şi masezi pentru uniformizarea distribuirii produsului. Odată distribuit, tonifiaţi scalpul efectuând Energy Massage. Acesta are ca rol intensificarea fluxului sanguin şi activarea ingredientelor pentru o penetrare mai eficientă în scalp.

Nu trebuie să clătești.
Dacă folosești produsul  acasă: În cazul unei căderi puternice a părului, folosește produsul de 3 ori pe săptămână. Pentru rezultate optime şi o pregătire corectă a scalpului, folosește în prealabil Balance Shampoo.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod