Dorințe de frumusețe din partea mamelor: un scalp sănătos și un păr frumos

Ești una dintre viitoarele mămici? Te bucuri din plin de lunile de sarcină și de tot ceea ce-ți oferă această perioadă minunată din viața ta? Da, pe lângă micile neplăceri, ai parte și de multe avantaje în perioada sarcinii.
Nu este un mit că în timpul sarcinii părul femeii devine o adevărată podoabă capilară. Este unul dintre momentele cele mai prielnice.

„Datorită hormonilor în cantitate mai mare din această perioadă, părul este mai puternic, mai lucios și, în cele mai multe cazuri, nu mai cade aproape deloc. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îi mai acorzi atenție. Ba chiar este momentul să îl coafezi, pentru că nici nu se mai îngrașă așa repede în cele 9 luni. Te poți bucura din plin de frumusețea și sănătatea părului tău, tot așa cum te bucuri și de această perioadă.
Dacă, de obicei îți vopseai părul, în funcție de părerea medicului și de starea ta generală, vei putea continua sau nu, procesul.”, ne spune Antoaneta Stoican - stlist Wella Professionals.


            O sarcină toxică, cu siguranță nu permite ca părul să fie vopsit cu o vopsea ce conține amoniac. Dar nu este nicio tragedie! Poți alege să folosești  din cele fără amoniac, cum sunt: Color touch, Color touch plus sau Relights de la Wella Professionals.

Portofoliul este bogat și vei găsi, cu siguranță, culoarea care ți se potrivește cel mai bine și care nu-ți va dăuna.
„Dacă ești blondă, există varianta șuvițelor dese, care pot masca foarte bine rădăcina închisă. Puse în folii, ele nu vor intra în contact cu scalpul. Nu este dovedit științific că vopseaua cu amoniac ar afecta fătul, dar fiecare e liber să aleagă varianta de colorare. ”, adaugă stilistul Wella Professionals.

Cât privește îngrijirea părului, viitoarele mămici pot alege varanta de zi cu zi: șampoane și măști normale (Brilliance, Enrich sau Resist de Wella Professional). Dacă nu ești sigură de alegerea ta și te stresezi, află că există șampoane și măști fără parabeni și surfactanți (gama Elements de la Wella Professionals).


Sfat!

Trebuie evitate șampoanele din farmacii care conțin substanțe medicamentoase sau tratamente puternice, cu efect de medicament. Brandul Nioxin vine în întâmpinarea mămicilor, să le ajute atât în timpul sarcinii, cât și după naștere, când părul este posibil să cadă mai mult.

Nu uita! Indiferent de momentul în care te afli, nu trebuie să uiți că părul este oglinda sănătății corpului. Acesta are mereu nevoie de un șampon și de un tratament compatibil cu cerințele corpului, de un ulei sau de o cremă ce conferă protecție și luciu în timpul uscării.
Și nu în ultimul rând, de produse de uscare de cea mai bună calitate, pentru a evita degradarea sau ruperea lui.

Fii prietenoasă cu părul tău. Acordă-i atenția cuvenită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod