Rujul My Best Friend Forever de la Miss Sporty

Ce cauţi la un prieten bun? Cineva care este loial, care va fi alături tine indiferent de situație. Ar trebui să fie amuzant și să te facă să te simţi importantă. Cineva care te poate face să zâmbeşti într-o secundă. Un bun prieten te face să simţi de parcă poţi face orice. Împreună puteţi cuceri lumea!
Miss Sporty a lansat un ruj care te va face să simţi toate aceste lucruri. Rujul My BFF de la Miss Sporty este aici şi suntem siguri că viaţa nu va mai fi niciodată la fel.

Îţi dai seama când ţi-ai găsit cel mai bun prieten pentru că îţi este alături mereu.

Un adevărat prieten este lângă tine mereu, mai ales când lucrurile încep să se complice. Aceste rujuri sunt la fel. Se simt incredibil pe buze, dar şi durează. Poţi fi sigură că My BFF se va menţine pe buze chiar şi câteva ore mai târziu. Ura pentru BFF!

Rujurile My BFF de la Miss Sporty sunt minunate şi pline de viaţă. Sunt uşor de aplicat şi îţi oferă instant un look nou, fresh. Cel mai bun lucru la ele? Sunt 10 nuanţe minunate din care poţi alege. Ce aveţi planificat astăzi tu şi prietena ta cea mai bună? Indiferent ce aţi pus la cale, amândouă puteţi să încercaţi ceva nou în...fiecare...zi.

Este uşor să stai prin preajma unui prieten adevărat...

Aceste rujuri oferă o declaraţie minunată, dar asta nu înseamnă că sunt greu de purtat. Deloc! Rujurile My BFF  au o textură super comodă şi catifelată, care se simte minunat. Buzele tale sunt hidratate până la perfecţie. Îţi acoperă buzele cu un strat aşa subţire încât vei uita că îl porţi.

Wow, aceste rujuri arată minunat! Tu şi prietena ta cea mai bună veţi atrage toate privirile când le veţi purta pe stradă. Ambalajul este minunat, capacele sunt transparente şi au o formă subţire  care oferă o aplicare uşoară.

Rezultatul? Buze frumoase şi luminoase de fiecare dată. Singura problemă este că un singur ruj nu este de ajuns! Dar asta e de bine pentru că activităţile tale şi ale celei mai bune prietene vor avea nevoie de toată colecţia!

Ştiri minunate! Există o culoare pentru fiecare aventură pe care o ai cu adevărata ta prietenă!
Pret recomandat: 12,50 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod