Noua Mascara Astor Lash Beautifier cu Ulei de Argan

Iată o mascara pentru volum ce are, în acelaşi timp, grijă de genele tale! Găsindu-şi inspiraţia în ritualurile de frumuseţe şi îngrijire, Astor lansează noua mascara revoluţionară pentru volum, Lash Beautifier cu ulei de argan. Formula echilibrată, cremoasă, cu ulei de argan marocan şi keratină, este secretul genelor suple, sănătoase, cu volum şi intens îngrijite. Aceasta alunecă uşor pe gene, îmbrăcându-le într-un negru intens, plin de volum, lipsit de senzaţia supărătoare de casare.


Femeile Astor din jurul lumii pot trăi acum experienţa unor gene luxuriante. Noua mascara, ce are efectul unui elixir de înfrumuseţare, asigură separarea fir cu fir a genelor, fără a le încărca, exfolia sau deteriora, creând un volum fabulos. Formula de îngrijire promite genelor răsfăţ, catifelare şi un look rezistent. Mai mult, se usucă repede şi durează întreaga zi.

Cu atât de multe beneficii, Lash Beautifier Volume Mascara cu ulei de argan va atrage cu siguranţă atenţia femeilor ce îşi doresc gene cu un volum intens şi extra-îngrijirea asigurată de Astor.
Testele noastre arată că femeile adoră faptul că genele se simt mai suple şi mai sănătoase. Totuşi, ceea ce le impresionează cu adevărat este formula ce alungeşte genele cu până la 52%  şi adaugă acestora cu până la de 13 ori mai mult volum.*

Printre cele mai performante tehnologii Astor se găseşte şi cea înglobată în peria Lash Beautifier, care este construită astfel încât să se adapteze formei ochiului, ridicând şi îmbrăcând în mascara fiecare geană. Datorită amestecului de fibre fine şi aspre, chiar şi genele scurte, dificil de prins, sunt cuprinse în atingerea periei ce oferă un look final perfect, definit de un volum sănătos.

Astor consideră că machiajul este o parte a echilibrului în frumuseţe şi încurajează permanent femeile să trăiască după motto-ul „Live your beauty”.
Seducătoare şi cu o atitudine uimitoare, precum orice femeie Astor, Heidi Klum nu îşi doreşte gene încărcate, exfoliate sau lipite între ele. Mulţumită noii mascara pentru volum Lash Beautifier cu ulei de argan, genele flexibile, suple şi uşoare nu mai sunt acum doar un vis. Formula cremoasă oferă un volum intens, cu proprietăţi de îngrijire. Precum un ulei preţios, aceasta este încapsulată într-un tub de o nuanţă rose-aurie metalizată ce conţine o perie curbată unică pentru a se asigura că fiecare geană este îngrijită şi definită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod