Noua gama Pantene Moisture Renewal, SPA pentru parul tau!

Pentru ca intelege nevoile parului modern, Pantene lanseaza noua gama Pantene Moisture Renewal – 4 pasi de terapie SPA pentru a hidrata si ingriji parul uscat.

Formula unica dezvoltata pentru gama Pantene Moisture Renewal ajuta la protejarea stratului natural de lipide al parului - agentii de hidratare continuti sunt inglobati in structura firului de par, oferind pana la de 20 de ori mai multa hidratare prin folosirea gamei, fata de folosirea doar a samponului, revitalizand instant chiar si cea mai uscata si deteriorata podoaba capilara.


Inspirat de terapiile  SPA pentru corp si ten, Pantene Moisture Renewal iti propune un tratament in 4 pasi simpli ce iti vor lasa parul cu un aspect sanatos, hidratat si revitalizat instant. Samponul, balsamul si masca hranitoare sunt primele etape ale ingrijirii parului. Noutatea pe care ti-o propune Pantene Moisture Renewal este tratamentul leave-in Deep Moistrure Souffle ce iti va rasfata parul oferindu-i extra hidratarea de care are nevoie pe tot parcursul zilei.

Odata cu lansarea noii game, Camelia Negrea se alatura echipei noastre ca stilist Pantene.
Recunoscuta pentru experienta de necontestat in ingrijirea si coafarea parului, dar si pentru colaborarile ei cu numeroase vedete, Camelia Negrea a acceptat provocarea Pantene de a ajuta femeile din Romania sa aiba parul la care viseaza.

Preturi recomandate* pentru gama Pantene Moisture Renewal: Sampon 250 ml: 13 RON; Balsam 200 ml: 13 RON; Masca 200 ml: 21 RON; Deep Moisture Souffle: 21 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod