NOU LA DOUGLAS ! Dr Renaud, un brand de îngrijire vegetal francezfondat de un medic dermatolog în 1947

Un brand făcut în Franța 100%, formulat, produs și ambalat în laboratoarele Dr Renaud situate în Bretania.Produse cosmetice cu ingredienți activi naturali și vegani pentru ten și piele, cu un procent ridicat de naturalețe (în medie 89,46% de ingrediente sunt de origine naturală).

Are la origine o expertiză inspirată de nevoile tenului și de natură. Pielea este un organ viu. Pentru a menține echilibrul și pentru a ajuta buna sa funcționare, Dr Renaud a ales o formulă cât mai naturală posbil pentru a obține cea mai bună bio-asimilare cutanată.

Trei puncte cheie legate de formularea produselelor Dr Renaud:

Senzorialitate cu o atentie specială acordată texturilor (galenic, atingere, aromă), deoarece plăcerea înfrumusețării este certitudinea utilizarii regulate și astfel rezultatele vizibile vor apărea.
Inocuitatea componentelor organice studiate și atent selecționate de către un comitet de experți care garantează siguranța și trasabilitatea lor, favorizând utilizarea de extracte de plante obținute prin cultivare sau biotehnologie.


Eficiența prin mai mult de 250 substanțe vegetale alese pentru performanțele și proprietățile lor cosmetice, utilizate în concentrația ideală pentru o eficiență optimă și garanția siguranței dermatologice.


La baza produselor stă un brevet exclusiv transversal, complexul Neuro-Phyto- Oxygénant, certificat 100% natural, care permite calmarea pielii, făcând-o să devină mai receptiva la acțiunea altor ingrediente active în procesul de tratare și îngrijire.

Dar, mai mult de un moment, … bucurați-vă de grădinile Doctorului Renaud:  zmeură, mușețel, lămâie verde și trandafir.


ÎNGRIJIRE PURIFIANTĂ CU LIMETĂ

Bogată în mod natural în acizi, limeta purifică pielea și micșorează porii grație calităților sale astringente.
Datorită conținutului puternic în vitamina C, acesta uniformizează tenul pentru o față care strălucește de frumusețe.
Aspectul uleios dispare. Pielea este sănătoasă, proaspătă și mată.

Gel de curățare cu limetă
Un gel proaspăt fără săpun pentru o curățare în profunzime care confer puritate și prospețime pielii. Fața este proaspătă și fină, epiderma este perfect curățată.


Loțiune tonică astringentă cu limetă
O loțiune revigorantă, fără alcool, care țintește imperfecțiunile, purifică și micșorează porii.

Tenul este uniformizat, pielea este proaspătă, fină și tonifiată.


Gel-cremă matifitant cu limetă
O textură gel cremă pudrată cu rol de matifiere pe toată durata zilei. Curățată și re-echilibrată, pielea își regăsește luminozitatea, având un aspect neted și mat.

Concentrat de curățare cu limetă

Această formulă extrem de purifiantă se aplică pe zonele cu probleme. Bogată în active de curățare, ea țintește imperfecțiunile pentru o piele cu aspect uniform.

Loțiune cu limetă și calamină

O loțiune originală bifazică pentru o veritabilă îngrijire «SOS imperfecțiuni», care se aplică local pentru drenarea rapidă a impurităților pielii. Datorită conținutului bogat în acid lactic exfoliant, pielea redevine fină și uniformizată.

Gomaj purifiant cu limetă

Acest gomaj cu extract de limetă bio asociat cu AHA (alfa hidroxi acizi) are acțiune purifiantă, dedicată tenului mixt sau gras.

Ingredientele sale active eilimină impuritățile, micșorează porii, stimulează regenerarea celulară pentru un ten luminos și au un efect răcoritor. Textura pielii este rafinată, iar aspectul este neted.


Mască clarifiantă cu limetă
O mască onctuoasă care își menține textura de cremă, pentru un confort optim. Curăță, dezincrustează și purifiază pielea. Cele doua tipuri de argilă ale sale au un rol absorbant imediat și clarifiant, pentru a scoate la iveală un ten curat. Pielea este curată, mată, netedă și luminoasă.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod