Colagenul lichid de băut, îmbogățit cu Acid Hialuronic, de la myelements este produsul inovator de frumusețe, care te ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii


ΙSOPLUS A.E. anunță lansarea pe piața din România a BEAUTINΤΜ COLLAGEN de la myelements, un nou produs de frumusețe, care are la bază o formulă completă și avansată de luptă împotriva îmbătrânirii pielii.
Cercetările avansate din laboratoarele myelements au avut ca rezultat crearea BEAUTINΤΜ COLLAGEN, un supliment alimentar care conține colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție în organism. El este îmbogățit cu acid hialuronic,  vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc.

Complexul de frumusețe și combinația unică de elemente din această formulă oferă beneficii multiple, de la îmbunătățirea texturii pielii și până la ameliorarea sănătății țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor.

Formula completă de îngrijire BEAUTINΤΜ COLLAGEN sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior, fiind disponibil în formă lichidă pentru o administare ușoară. În plus, BEAUTINΤΜ COLLAGEN contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism și este îmbogățit cu acid hialuronic, care acționează ca agent de umplere (filler) al pielii, având proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.
Această formulă oferă organismului colagen de înaltă calitate provenit din uleiuri naturale de pește.   

Carmen Brumă a fost aleasă ambasador al BEAUTINΤΜ COLLAGEN in Romania. BEAUTINΤΜ COLLAGEN este ușor de administrat și include o unitate de măsură pentru o mai bună utilizare. Este ușor de digerat, are o aromă de fructe plăcută și poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă. Gama de produse BEAUTINΤΜ COLLAGEN este disponibilă în două variante: cu aromă de căpșuni-vanilie și cu mango-pepene galben. Produsul este disponibil in farmacii si online pe www.vegis.ro, iar pretul recomandat de vanzare este 145,95 ron.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod