"Sex, romance si bestselleruri", de Nina Killham

E miezul noptii. Cu parul ravasit si camasa sfasiata, un tanar se sprijina de biroul comisarului de politie din Venice Beach. "Ocupatia?", este intrebat. "Scriu romane de dragoste". Jack Carter, nom de plume Celeste D'Arcy, e autorul celor mai fierbinti romance-uri, iar femeile il gasesc irezistibil si incearca sa-l seduca, uneori cu urmari inimaginabile. Insa tanarul e decis sa-si astepte aleasa.

Intra furtunos in scena superba Molly, o femeie de afaceri concediata din pricina aventurilor de la birou, care se hotaraste sa-si incerce condeiul ca scriitoare si sa-i fure cititorii lui Jack.
Iar cand se intampla asta, situatia scapa definitiv de sub control. Cat de apriga e oare competitia intre sexe si cine castiga la jocul dragostei?

Washington Post a catalog romanul "Sex, romance si bestselleruri" ca fiind "Sexy si savuros. Lectura obligatorie", iar "Publishers Weekly" este de parere ca "Nimeni nu scrie cu mult umor decat Nina Killham", deci este un roman care merita citit... macar o data.

Poti achizitiona cartea "Sex, romance si bestselleruri", de Nina Killham, aparuta in 2008 la editura Humanitas, din librarii, la pretul de 22 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dumitru adriana pe 25 Sep 2008, 19:16
    cf mai fetelor

    fa sunteti curve rau

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod