Sistemul Franke Ramato - farmecul discret al bucatariei tale

Noul sistem de incorporabile - Franke Ramato - combina eleganta cu tehnologia avansata pentru a oferi bucatariei tale un farmec discret al finisajelor exclusiviste.

Cu dotari de ultima ora si un stil exclusivist, Franke Ramato se armonizeaza perfect pana la ultimele detalii. Rezultatul final este un sistem incorporabil cu stil, util, special realizat pentru iubitorii finisajelor minutioase.

Cuptorul cu 7 programe de coacere (printre care si cel de quick pizza), hota, cu o putere de aspirare de 750 m3/h, plita cu arzator tripla coroana sau bateria cu cartus ceramic sunt doar cateva caracteristici care demonstreaza calitatile tehnice ale sistemului Ramato.


  • Sistemul Ramato combina calitatile electrocasnicelor incorporabile Franke cu eleganta distinsa pentru a aduce bucatariei tale un farmec discret aparte. Sistemul Franke Ramato este compus din baterie, plita, cuptor si hota:
  • Baterie Old England ramato, monocomanda, cartus ceramic, garantie 5 ani, pret recomandat este de 148 euro (TVA inclus);
  • Plita Franke Trend 700 PTC 5 CO 4GAV-TC, ramato, 700x500 mm, dispune de 5 arzatoare, arzator tripla coroana (acest arzator confera o incalzire uniforma si o putere superioara fata de alte modele de arzatoare), grilaje din fonta, aprindere electronica si valva de siguranta (in cazul stingerii accidentale a flacarii sau a opririi gazului valva opreste accesul gazului catre arzator) si butoane negru mat.
    Se ofera o garantie 3 ani, iar pretul recomandat este de 456 euro (TVA inclus);
  • Cuptor Franke Country CM 74 M CO ramato, 595x595x545 mm (LXhxa) este un cuptor electric multifunctional, dotat cu 7 programe de coacere (printre care si modul grill, modul de preparare cuptor ventilat "putere multipla" - Multi power si modul de preparare pizza), ceas analogic cu programator de sfarsit de program de coacere si ventilator de racire. Garantia care ti se ofera pentru acest produs este de 3 ani, iar pretul recomandat este de 629 euro (TVA inclus);
  • Hota Franke Classic Lord FCL 924 CO - ramato/900 mm este o hota de perete, dispune de un motor turbina, trei viteze, 205 W, capacitate de absorbtie 750 m3/h, nivel de zgomot 68 dbA, filtre in casete de aluminiu, este usor de curatat, iar optional ti se ofera filtre de carbune.
    Pretul recomandat este de 561 euro (TVA inclus).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod