"Cum sa-ti ingrijesti sotul", de Dr. Laura Schlessinger

Femeile vor sa fie indragostite, sa se marite si sa traiasca fericite pana la adanci batraneti. Cu toate acestea, dispretul manifestat fata de barbati si dezinteresul in ceea ce priveste valorile, sentimentele si nevoile sotilor au devenit o caracteristica a relatiei barbat-femeie in zilele noastre.

Nenumaratele femei nefericite in casnicie, care ii telefoneaza dr. Laura in timpul emisiunii sale radiofonice, par sa nu inteleaga aproape deloc puterea incredibila pe care o au asupra barbatilor in a crea tipul de mariaj pe care si-l doresc.


In aceasta carte, dr. Laura te invata - prin exemple reale si prin solutii concrete - iti arata cum sa te folosesti de aceasta forta pentru a obtine placerea sexuala, intimitatea, iubirea, bucuria si pacea interioara de care ai nevoie pentru a trai o viata de cuplu echilibrata si fericita.

Principiile sale simple au salvat si au revitalizat deja nenumarate mariaje aflate pe buza prapastiei, schimband existenta a milioane de oameni. Pot face asta si pentru tine!

Poti cumpara cartea "Cum sa-ti ingrijesti sotul", de Dr.
Laura Schlessinger, aparuta la Editura Curtea Veche, in 2008, din librarii, la pretul de 19 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod