"Cat de compatibili sunteti. Manualul relatiilor", de Allan Pease si Barbara Pease - Editia a II-a

Avand o experienta de mai bine de 30 de ani de cercetare in domeniul relatiilor umane, urmarind felul cum acestea functioneaza sau esueaza, Allan si Barbara...
Avand o experienta de mai bine de 30 de ani de cercetare in domeniul relatiilor umane, urmarind felul cum acestea functioneaza sau esueaza, Allan si Barbara Pease sunt mereu rugati sa ofere sfaturi sau trucuri din care partenerii sa-si dea seama cum progreseaza relatia lor. In aceasta carte amuzanta de teste, sotii Pease pun la dispozitie o serie de chestionare care abordeaza toate aspectele importante ale felului in care interactionam.

Gasiti sfaturi despre cum sa va asigurati ca o vacanta idilica la tara nu devine un cosmar din pricina soferului care rataceste drumul; despre felul in care sa gasiti partenerul potrivit si despre cum sa va asigurati ca ramaneti impreuna; despre cum sa abordati relatiile cu socrii si rudele; si despre cum sa comunicati intr-un mod adecvat.

Cartea este o combinatie ingenioasa de cunostinte de specialitate si trucuri practice, care te va ajuta sa-ti imbunatatesti relatia de iubire si sa radeti in timp ce invatati impreuna.
 
Poti cumpara cartea "Cat de compatibili sunteti. Manualul relatiilor" ("How Compatible Are You: Your Relationship Quizbook") de Allan Pease si Barbara Pease - Editia a II-a, aparuta la editura Curtea Veche in anul 2008, din librarii, la pretul de 16 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod