Show-ul suprem revine la Pro TV! Mâine începe sezonul șapte Românii au talent!

Vinerea aceasta, de la 20:30, așteptarea ia sfârșit! Prima ediție Românii au talent le va oferi telespectatorilor un spectacol memorabil, plin de aplauze, lacrimi de bucurie, umor de calitate, emoție, culoare, trăiri intense, grație, pasiune, foarte mult talent autentic, premiere și momente care îi vor face să vibreze și îi vor umple de energie.
Nu vor lipsi nici momentele care vor stârni hohote de râs. Tot vineri, cele două uragane din culise, Smiley și Pavel Bartoș, vor duce show-ul la un alt nivel și îi vom vedea pe simpaticii prezentatori în ipostaze inedite!

Românii vor urmări în prima ediție concurenți incredibili, care ne vor face să spunem de fiecare dată că: Românii au talent!

·         Vineri, de la 20:30, vom vedea primul golden buzz al acestui sezon! Un moment în care publicul și cei patru jurați vor avea lacrimi în ochi și se vor ridica pentru a aplauda îndelung un talent incredibil, un talent autentic. Va fi un număr magic, cu o fericire de nedescris, unul dintre cele mai pline de trăiri momente de la Românii au talent, în care întreaga sală va striga: ”Golden buzz, golden buzz, golden buzz!!!”.

·         Pielea de găină revine! Muzica va depăși orice graniță și orice așteptare și îi va face pe toți cei din sală să aplaude frenetic, iar pielea de găină va deveni de această dată ”clasică”.
”Noi suntem minoritari în această societate, știm acest lucru... Ne-am bucura ca lumea să știe că existăm.”, va spune unul dintre concurenți. Începând de vineri, toți românii vor primi acest mesaj.

·         Jurații, cu lacrimi în ochi! Dansul nu va lipsi din prima ediție Românii au talent, dar va fi prezentat de această dată într-un mod plin de profunzime și trăire. Un concurent cu o poveste extrem de emoționantă și tristă va reuși să creeze un moment impresionant, lăsând juriul cu lacrimi în ochi. ”Drama e importantă doar pentru el, în condițiile în care o convertește în artă. O dovadă în plus a talentului lui este că reușește să facă ceva cu drama asta. În loc să-l oprească din drumul lui, eu cred că-l ajută să facă pași înainte.”, va spune Andi.

·         Premieră la Românii au talent – dans pe role! O premieră la Românii au talent, un dans inedit pe role, care îi va ține în suspans pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel.
Concurenții vor face un spectacol inimaginabil pe scenă, vor transmite foarte multă bucurie, poftă de viață și vor demonstra că sunt adevărați artiști. Acesta va fi momentul în care Andra va avea piele de găină, iar Florin piele de... gâscan!

·         De la call center, direct pe scena Românii au talent! Chiar dacă în viața de zi cu zi are un loc de muncă obișnuit, lucrează la un call center, un concurent va prezenta vineri un număr extrem de amuzant, demonstrând că este foarte creativ și, după cum va spune Andi, ”îl duce capul la trăsnăi”. Se va transforma într-un mod incredibil, îi va face pe toți să râdă cu lacrimi și va smulge ropote de aplauze.

·         Premieră la Românii au talent – baloane de săpun! Un moment spectaculos cu baloane de săpun, un show complet cu magie, umor și foarte multă culoare.
Scena se va umple de viață și bucurie, iar Florin va spune încântat: ”Sunt momente absolut zănatice ale copilăriei și îmi explic pe această cale de ce nu mai găsesc eu săpun la mine pe stradă.”.

·         Dans pe sârmă, la înălțime! O concurentă cu o frumusețe răpitoare va aduce pe scenă un număr plin de suspans, senzualitate, pasiune, grație, dar și forță și le va tăia tuturor respirația în momentul în care va începe să... danseze pe sârmă. ”O femeie frumoasă și echilibrată!”, va spune Smiley, profund impresionat și își va demonstra și el imediat “aptitudinile” de dansator pe sârmă.

Cel mai tare show de divertisment, Românii au talent, îi va surprinde pe români în sezonul șapte cu un spectacol complet în care se vor regăsi în fiecare vineri, de la 20:30, numai la Pro TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod