DERO susține visurile româncelor

De mai bine de 50 de ani, DERO aduce prospețime în casele românilor și este alături de femeile care zi de zi aduc bucurie familiei și celor din jur. Anul acesta, DERO lansează campania „DERO susține visurile româncelor” și încurajează inițiativele care creează oportunități pentru femeile din România .Româncele merită o viață împlinită și de aceea, DERO dorește să răsplătească grija și iubirea pe care acestea o împart celor din jur. Astfel, primăvara aceasta, DERO va susține două proiecte ale unor organizații non-profit și va lansa un proiect pilot la nivel național, toate cu scopul de a crea noi oportunități pentru femei.

Cele două proiecte susținute vor fi brutăria care face pâine cu maia MamaPan – întreprindere socială care susține mamele cu dificultăți în a-și găsi și păstra un loc de muncă din cauza situației lor familiale speciale (mame singure sau cu mai mulți copii) și Anotimpuri la borcan – un proiect al asociației neguvernamentale React, ce are ca principal scop dezvoltarea culturii antreprenoriale feminine în mediul rural.
În prima fază a proiectului Anotimpuri la Borcan, femei simple din întreaga țară au avut parte de cursuri gratuite de calificare și consiliere profesională, consultanță pentru deschiderea unei afaceri proprii în domeniul conservelor de legume și fructe și au fost ajutate în înființarea de bucătării comunitare în 15 localități din mediul rural.

Prin proiectul pilot lansat, DERO va dona mașini de spălat automate și detergent către familii din zone defavorizate din centrul și sudul țării. Astfel, femeile beneficiare vor avea oportunitatea de a dedica timpul pe care l-ar petrece în mod normal cu spălatul rufelor unor alte activități, fie că este vorba de timp petrecut cu familia sau copiii sau pur și simplu timp acordat unei dorințe personale neîmplinite - să își pornească propria afacere, să învețe lucruri noi.


Zeci de femei ambițioase au ocazia să își vadă visurile și ideile îndeplinite. Sunt femei simple, cu valori și experiențe diferite, cu visuri diferite. Fie că vorbim de visul de a putea munci pentru o viață mai bună, de a se putea mândri cu realizările copiilor sau de a oferi altor femei posibilitatea de a fi fericite, aceste femei au un lucru în comun: cred cu tărie în șansa lor.  Consumatorii vor avea și ei ocazia să contribuie și să susțină femeile care cred în visurile și șansa lor prin noua campanie promoțională. Astfel, în perioada 15 februarie – 15 aprilie 2017, 1% din fondurile obținute din vânzările DERO vor fi redirecționate către organizații non-profit care creează oportunități de dezvoltare pentru femei.
Campania a debutat pe 15 februarie, cu lansarea în magazine a unei ediții speciale DERO OZON+ Automat în ambalaj dedicat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod