Serban Copot s-a costumat in morosan cantand 200 de cuvinte pe minut!

Serban Copot s-a transformat intr-un veritabil cantaret de muzica populara. Artistul a primit provocarea de a schimba registrul muzical si de a interpreta piese autentice din zona Maramuresului.
Astfel se face ca a imbracat costumul popular de morosan si a intrat in pielea unui cunoscut cantaret al acestui gen muzical, Radu Ille. Totul s-a intamplat in cea mai recenta editie a emisiunii Te cunosc de undeva, unde Serban a urcat pe scena intr-o ipostaza nemaivazuta.

Costumat cu haine traditionale din Maramures, artistul a interpretat piesa lui Radu Ille imitandu-l pe acesta in cele mai mici detalii.

“Piesa m-a pus putin in dificultate pentru ca suflul trebuie controlat foarte bine. Asta deoarece Radu Ille impusca vorbele, turuie trei minute, timp in care mai si sare si danseaza.
Este un artist care se dedica total publicului si vrea sa fie acolo, intre spectatori, nu pe scena. Are o logoree de m-a terminat”, declara artistul.

Serban a fost astfel pus in situatia de a dansa si sari timp in care a trebuit sa cante incredibil de rapid, rostind peste 200 de cuvinte pe minut.

A fost una din reprezentatiile dificile de la Te cunosc de undeva. Cea mai recenta a fost insa cea mai grea, dar si cea mai apreciata de fani, imitandu-l pe Jim Carrey si interpretand cunoscuta piesa “Somebody To Love”, de pe coloana sonora a filmului The Cable Guy.

Artistul nu doar ca a cantat asemenea celebrului actor, cu vocea subtiata, dar a dovedit ca este un actor foarte talentat, facand grimasele si jocul scenic efervescent al vedetei de la Hollywood.

A fost una din cele mai solicitante prestatii scenice ale lui Serban Copot de la “Te cunosc de undeva”, in special pentru ca modul de a interpreta piesa a fost plin de acute greu de realizat, si pentru ca a trebuit sa se miste energic pe scena si sa respecte dansul extravagant din film.
Publicul l-a vrut pe Serban castigator si i-a trimis sute de mesaje de felicitare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod