Ozcan Deniz, interpretul personajului principal masculin din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”: „Nu imi pot imagina viata fara sa cant”

Ozcan Deniz (44 de ani), interpretul personajului Kahraman din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”, ce va fi difuzat din 12 octombrie, la Kanal D, este cunoscut publicului din Romania din productia “Havin: Doua vieti, o dragoste". Ozkan este foarte popular in Turcia, atat datorita activitatii sale de actor in filme si seriale, dar si a celei de cantaret.
Artistul are in palmares 11 albume si este foarte solicitat pe scene mari din Franta, Germania, Rusia. Artist polivalent, Ozcan a scris si scenariul la cateva productii pe care le-a regizat el insusi. Printre atatea preocupari, muzica pare sa fie cea dintai “iubire” a sa: la varsta de 13 ani participa la concerte in orasul Izmir, iar la 15 ani si-a alcatuit prima sa formatie, cantand in cluburi pentru adolescenti si alaturi de care a castigat un concurs local in oraselul Aydin, unde a locuit o vreme cu parintii sai.
De origine kurda, Ozcan are baze teoretice muzicale solide, urmand studii de specialitate la Munchen, in Germania. Primul sau album a fost lansat pe piata in 1992 si de atunci cariera sa a fost in continua ascensiune.

“Nu imi pot imagina viata fara sa cant. Daca intr-o zi, printr-o intamplare cumplita, nu as mai putea canta, lumea mea s-ar sfarsi”, a declarat Ozcan Deniz.

In serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, care va incepe epe 12 octombrie la Kanal D, Ozcan detine rolul principal masculin.
Acesta spune ca a fost impresionat de scenariu inca de la parcurgerea primelor pagini.

“Acest serial te tine captiv inca de la primul episod. E multa drama acolo,  personajele au de facut alegeri dificile. O tanara superba ajunge sa fie mama purtatoare pentru ca doar asa poate iesi dintr-o stuatie extrem de dificila. Si, ca sa fie lucrurile si mai complicate, se ataseaza de pruncul pe care il poarta in pantece. Personajul meu e prins intre doua iubiri...Dar povestea e mai complicate deca atat si va rog sa urmariti, pentru inceput, primul episod ca sa va convingeti…”, a spus actorul.
 
Urmariti-l pe Ozcan Deniz in serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, din 12 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod