„Moș Miele” nu i-a uitat nici anul acesta pe copiii cuminți ai vedetelor

Atmosferă de sărbătoare, cu spiriduși, zâne și cel mai iubit bătrân din lume, Moș Crăciun, în showroom-ul Miele de la Casa Presei. Copiii vedetelor au fost răsfățații zilei de ieri, când s-au jucat, și-au pictat eroii preferați pe chipuri și, cel mai important, i-au șoptit Moșului ce își doresc de Crăciun.

Maestru de ceremonii a fost, la fel ca de 1 Iunie, Anca Serea, care le-a pregătit micuților surprize la fiecare pas. Prăjiturile delicioase, dar sănătoase, cozonacul pufos și tortul în formă de ren le-au îndulcit piticilor orele de distracție și joacă.


Giulia Anghelescu Huidu, Albertina, Valentina Pelinel, Geanina Ilieș, Diana Bart, Livia Graur, Ela Crăciun, Irina Mohora, Andreea Perju, Mihaela Veteleanu, Irina Olteanu, Silvana Berviu și Monica Munteanu sunt printre mămicile care s-au relaxat și distrat alături de micuții lor.

Pe care i-au pregătit de cea mai importantă întâlnire: cea cu Moș Crăciun.


Care nu s-a lăsat așteptat prea mult, spre bucuria copiiilor, care i-au sărit în brațe pentru a-i spune poeziile învățate pentru veselul și darnicul bătrânel. Iar Moșul i-a răsplătit pe fiecare cu variante în miniatură ale electrocasnicelor Miele.
Crăciun fericit de la Miele!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod