Maria Simion si-a facut injectie cu toxina botulinica pentru a scapa de riduri

Designerul și prezentatoarea TV Maria Simion are grijă de aspectul său fizic și de frumusețea tenului adoptând un stil de viață sănătos, dar și prevenind semnele înaintării în vârstă prin tratamente recomandate de medicul său estetician, cunoscutul Dr. Iancu Morad.
Vedeta TV a reușit de curând să șteargă cinci ani de pe chip cu ajutorul unei intervenții minim-invazive pe care doctorul Morad a efectuat-o. Este vorba de injecția cu toxina botulinică în zona ochilor, a sprâncenelor și a frunții.
 
Această procedură șterge ridurile existente și păstrează aspectul proaspăt și odihnit al tenului mai bine de jumătate de an. Este maniera prin care apariția unor noi riduri este amânată, fiind o metodă excelentă de prevenție.
 
Medicul Iancu Morad a dezvoltat o metodă proprie care, pe lângă faptul că estompează ridurile, oferă şi un efect spectaculos de ridicare şi arcuire a sprâncenelor.Procedura nu necesită anestezic și nici timp de recuperare.
Rezultatele sunt vizibile la 4-5 zile după intervenție și durează până la 6-8 luni.
 
„Îl cunosc pe doctorul Morad de 7 ani, între timp am devenit şi prieteni. Morad este genul de medic care îţi oferă încredere pentru că ştie exact despre ce vorbeşte şi este într-o continuă perfecţionare. El mi-a explicat că prevenţia este foarte importantă. Mai bine previi decât să tratezi. Nu trebuie să lăsăm ridurile să devină accentuate pentru că ulterior vor fi mult mai greu de corectat. Eu am ales toxulina botulinică. Interventia durează 5 minute și o repet odată la 6 luni”, declară Maria Simion.
 
Dr.
Iancu Morad este cel responsabil și pentru aspectul fizic atât de lăudat al frumoasei Tania Budi.
 
Vedeta își curăță și își hrănește pielea în profunzime cu Jet-Concept. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impuritățile și celulele moarte de piele, astfel că pielea arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompați. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primește un cocktail de acid hialuronic și vitamine care o reîmprospătează.
 
Apoi, Tania recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni.
Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat și îmbogățit cu cei mai importanți nutrienți de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine și acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a țesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată și uscată se reface pe cale naturală.
 
Acest procedeu este urmat inclusiv de mari vedete de peste ocean, rezultatele fiind vizibile și admirate de public pe covorul roșu al marilor ceremonii de la Hollywood.
 
Tratamentele urmate de Tania Budi sunt realizate de Dr.
Iancu Morad în cadrul clinicii sale, Luxury Aesthetics din București.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod