Ce sport face Andreea Marin după operația la coloană

Andreea Marin se află în prezent în plin proces de recuperare după operația la coloană suferită la sfârșitul lunii noiembrie.
Deși, la început, s-a deplasat cu greutate după intervenția chirurgicală, îndrăgita vedetă și-a reluat la foarte scurt timp activitatea profesională, iar, începând cu această săptămână, și orele de sport.
 
Andreea Marin a revenit la antrenamentele Bodyshape, urmând exerciții recomandate și atent supravegheate de instructor, astfel încât să ofere rezultatele dorite, dar să și protejeze zona afectată de operație.
 
“Suntem încântați că doamna Andreea Marin a ales din nou Bodyshape pentru a obține forma fizică dorită. În prezent, se recuperează cu exerciții ușoare, pentru a-și recapătă tonusul, forța și rezistența musculară.
Majoritatea exercițiilor sunt permise în recuperare cu excepția celor care acționează direct asupra zonei operate  pentru a facilita cicatrizarea și refacerea pielii”, declară Flavius Ursachi, triplu campion national la culturism și Fitness manager la Bodyshape Transformation Center.
 
Mai precis, Andreea Marin execută următoarea serie de exerciții, specifice Bodyshape, atent supravegheată de instructor, totul în mai puțin de o oră.
Superserie picioare x 4
 
1. Pas pe cutie alternativ
2. Indreptari românești
20 repetări fiecare
 
Superserie brațe x4
 
1. Flotări cu modificare de plan
2. Flexii biceps cu gantere
20 repetari fiecare
 
Superset abdomen x4
1.
Forfecări din culcat
2. Crunch-uri inverse
20 repetări fiecare
 
Condiționare:
Sprinturi bicicletă x 6 serii
20 sec intensitate ridicată
30 sec revenire
 
Andreea Marin a postat, de altfel, pe paginile sale de socializare, fotografii de la antrenamentele Bodyshape, menționând: “Prima oră de mișcare după două săptămâni și jumătate de pauză de recuperare după operație. Uitasem să respir! Tare bine e după sport, chiar și în varianta mai ușoară. Mulțumesc, Flavius Ursache, îmi promit mie însămi să revin la antrenamentele individuale la fiecare două zile și să mă reintegrez în grupul energic al Bodyshape de lunea viitoare! Am zis cu convingere și voce tare, să nu pot da înapoi!”.
 
Bodyshape este unul din cele mai apreciate concepte de fitness din România în acest moment întrucât vine în ajutorul celor care vor să slăbească ori să se mențină în formă prin antrenamente scurte, de doar 45 de minute, îmbinate cu plan de nutriție personalizat și coaching pentru a fi mai motivat în atingerea targetului dorit.
 
Acest stil de antrenament este și eficient și distractiv în același timp, astfel încât să te facă să nu renunți la el, chiar având un program zilnic atât de încărcat.
Antrenamentul de la Bodyshape arde până la 700 de calorii în numai 45 de minute.
Sute de oameni, chiar și cei care nu făcuseră sport până atunci, au reușit să dea jos kilogramele în plus și chiar să aibă abdomen plat, cu pătrățele.
 
Pentru un modul Bodyshape se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reușesc să atingă targetul de a slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se menține.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod