Interviu Lora - "Testez o crema de zi la care lucrez de ceva timp. Abia astept sa o lansez!"

Lora este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Ca orice artist, dar si ca orice femeie, Lora are micile ei secrete de frumusete. Intr-un interviu acordat pentru cititoarele eva.ro, vedeta a povestit ce ritualuri de frumusete are, cum isi mentine silueta si mai ales ce planuri are in viitorul apropiat.

Ce produse nu iti lipsesc din trusa de farduri?

Un fond de ten foarte usor, BB-cream, pudra de contur, fard de ochi, ruj si rimel.

Ce presupune machiajul tau de zi? Dar cel de ocazie?

Pentru machiaj de zi folosesc crema cu protectie solara, BB-cream, imi conturez foarte putin pometii si pleoapele superioare in aceleasi culori, rimel si ruj intr-o nuanta naturala.

Am grija ca sprancenele sa fie perfecte si la machiajul de zi si la cel de seara, doar intesitatea culorilor difera si pentru asta folosesc 3 nuante de maron (fard de ochi) si o pensula speciala. Machiajul de seara sau scena necesita mai mult efort. Folosesc un fond de ten usor, pudra de contur mai puternica, iluminarea pometilor, fruntii si nasului devine obligatorie cand urmeaza sa te expui luminii artificiale. Ochilor, pe langa fardul obisnuit li se adauga liniile de contur pentru care folosesc tot fard de pleoape, negru sau maron inchis, cu o pensula umezita si ruj rezistent pentru buze.

Cum ai grija de tenul tau?

Il demachiez, il exfoliez cu produse naturale, il hranesc noaptea cu o crema naturala (Leac De-un Veac) si ziua testez o crema la care lucrez de ceva timp si care este hidratanta, energizanta.
Abia astept sa o lansez!

De la ce varsta ai inceput sa fii preocupata de machiaj si trucuri de beauty?

De pe la 17 ani. Mama fiind farmacist si in timpul liber pictor, am testat multe creme, unele facute chiar de ea dar am si invatat, tot de la ea, secretele unui machiaj de efect fara a-mi incarca pielea. Te iubesc mama!

Cum iti ingrijesti parul?

Parul meu este  usor ondulat si am inceput sa il ingrijesc cu ulei de ricin si cocos.

Ce faci pentru ca sa iti mentii silueta?

Pentru a-mi mentine silueta e nevoie de sport, apa si hrana. Nu mancare, hrana. Legume cat mai multe, carne slaba si cat mai putin zahar, branzeturi, prajeli si sucuri artificiale.

Ce alegi sa mananci cand nu ai posibilitatea sa iti gatesti?

Salate sau o banana.

Imi mai comand sushi!

Cum se desfasoara diminetile tale?

Diminetile mele inseamna mers la somn la 4 si trezit la 12, 13. Nu pentru ca imi doresc ci pentru ca asta e programul meu. In vacante adorm la 22, 23 si ma trezesc la 6.

Ce presupune meniul tau zilnic?

Mananc putin si cat pot eu de sanatos si incerc sa ma bucur de o supa buna in fiecare zi.


Ce truc de beauty le-ai recomanda tinerelor care te urmaresc?

Chiar daca va doriti sa iesiti din casa fara machiaj, nu uitati de crema hidratanta si de sprancene. Si pentru trusa de machiaj, in loc de 20 de produse ieftine si de o calitate indoielnica, mai bine 5 produse profesionale, chiar daca sunt mai scumpe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod