Florin Piersic Jr. joaca alaturi de Ionut Iftimoaie si Alexandru Lungu in co productia internationala Back2Back

Ieri seara la Mamaia au inceput filmarile la productia filmului Back2Back, film al caror protagonisti sunt Florin Piersic Jr., Ionut Iftimoaie, Alexandu Lungu, dar si celebritati internationale precum Stanislav Ianevski (Harry Potter, Hostel), Howard Dell (Tanar si Nelinistit), Silvio Simac expert in arte martiale ce a jucat alaturi de Jet Lee, Jason Statham, Tom Cruise.

"Actiune, masini luxoase, barci, sportivi K-1 si multa adrenalina veti vedea in acest film. Va promit ca va fi cel mai mare proiect initiat de romani in zona filmelor de actiune cu distributie internationala", a declarat producatorul filmului Back2Back, Eduard Irimia.

Din echipa de productie face parte si fratele celebrului actor Gerard Depardieu, Alain Depardieu, producatorul filmului Piano premiat cu Palme d’Or in 1993, dar si Nora Seroussi si regizorul Kader Ayd.

"In urma cu un an am pornit la drum impreuna cu Eduard care a avut un vis acela de a descoperi si impinge la nivel global talente si voci neauzite din diverse domenii de activitate. Asa s-a nascut ideea unui reality show ce face inconjurul lumii din America in Dubai, Cannes, Londra si inapoi acasa in Romania unde se finalizeaza conceptul cu promovarea talentelor si in film”, a declarat Nora Seroussi.

Eduard Irimia a reusit intr-un timp atat de scurt sa stranga o echipa mare de oameni, sa gaseasca locatiile si sa inceapa productia filmului.

Din distributie mai fac parte si Artista Francisca, Sara Al Attar, Gabi Anton, Paul Diaconescu, Horia Lacatusu, Sabina Lisievici, Irina Dutca, Roxana Paraschivoiu, Gago Drago si Erko Jun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod